Book Diskotek Venus i sidste øjeblik
Diskotek til fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup, osv.
Diskotek til byfest, sommerfest, markedsfest
Diskotek til enhver fest
Diskotek til ungdomsfest

DJ til fest med god musik og stemning

DJ Peter Christensen til fest hænger uløseligt sammen med masser af god musik dans og stemning? Eller hvad med en festlig musikquiz til brug sammen med venner og familie? Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har et mål og ønske om at være det foretrukne valg, når der skal vælges musik til en god fest. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er allerede det foretrukne valg hos rigtig mange, hvor IF KVIK har været mest trofast med at booke Diskotek Venus i tæt ved 30 år i streg! Diskotek Venus leverer hvert år musik og god stemning til en lang række fester og events landet over! Det er for eksempel som DJ til 80'er fest med Jørgen de Mylius som gæste DJ eller 90'er fest. Musik til bryllup, oktoberfest, firmafest, byfest, privatfest, julefrokost og traktortræk er også sikre hits for Diskotek Venus. Og Diskotek Venus har også en webshop med salg af festlige musikquizzer til brug sammen med familie eller venner over lidt god mad og drikke.

Med andre ord, så leverer Diskotek Venus god musik og stemning til alle former for fest og events landet over - Og til en fair pris!

Diskotek Venus med DJ Peter Christensen har indtil videre 42 års erfaring med at spille til fester og events rundt omkring i landet. Det har helt naturligt ført til en stor viden om musik, som også bliver brugt sammen med Jørgen de Mylius ved fælles job som DJ's til fester og events.

Musikbasen i Diskotek Venus omfatter således en lang række af kendte klassikere fra de sidste seks årtier og frem til nutidens hits.

Den gode musik og stemning ledsages desuden af indlevelse og nærvær i, hvad der foregår på og udenfor dansegulvet.

Og ofte falder der rosende ord fra både gæster og arrangører om den gode musik og stemning, som Diskotek Venus er med til at skabe og levere. Det har gjort Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til et sikkert valg hos en lang række festarrangører, og der kommer stadig flere til.

At være DJ er en stor del af min identitet. Derfor er jeg yderst glad og taknemmelig over, at mange oplever de fester jeg spiller til som de bedste fester de har været til, lyder det glad fra DJ Peter Christensen.

Derfor er Diskotek Venus en sikker succes - Hver gang!

Lad festhumøret springe ud og bliv inspireret ved at læse mere under "Vi Tilbyder" og få nogle festlige kommentarer under "Referencer". Husk også at kigge forbi webshoppen med musikquizzer.

Ring eller mail for priser og ledige datoer → Du finder kontaktinformation nederst på siden.