< Tilbage

To musiklegender i nyt samarbejde18-01-2019 - 10:57

Bob Sinclair udgiver ny single med Robbie Williams.

Der opstår til stadighed nye samarbejder indenfor musikbranchen. Nogle er lige til højrebenet, og andre havde man ikke lige set komme.

Det sidste er nok tilfældet om det nye samarbejde mellem Bob Sinclair og Robbie Williams. Disse to levende legender inden for hver deres genre er gået sammen på den nye single, 'Electrico Romantico' – En eksplosiv, groovy banger med kæmpe hitpotentiale!

Tilfældigt møde

Samarbejdet mellem Bob Sinclair og Robbie Williams er ikke kommet i stand på vanlig vis med kontakter mellem pladeselskaber, producere, osv. Nej, det må siges at samarbejdet mellem de to herrer er opstået langt fra musikstudier og diskoteker. Det hele begyndte til et ganske almindeligt velgørenhedsarrangement på den skole, hvor Bob Sinclar’s børn går i Los Angeles. Bob Sinclair gav et DJ Set for de fremmødte børn og deres forældre. En af de andre der var til stede var tilfældigvis Robbie Williams, som bagefter gik op til Bob Sinclair og sagde: Vi skal lave noget musik sammen! Og derfra var der ikke langt fra tanke til handling!

Fortsætter ny stil

Det lidt atypiske møde har nu ført til singlen Electrico Romantico, som endnu engang understøtter det musikalske skift Bob Sinclar lancerede sidste sommer med singlen 'I Believe', der dominerede de europæiske radiobølger i næsten 15 uger.

'Electrico Romantico' er en lille smule funky, det er ikke disco, og den er lidt langsom i tempo. Men den er festlig med violiner inde over. 'Electrico Romantico' kan i lyden minde om Jamiroquai, tidlig 90'er lyd, den er anderledes, lyder det fra Bob Sinclair.

Musik med hjertet

'Electrico Romantico' er indspillet i et studie i London, og det skulle give deres fans noget nyt og meget anderledes. Og ved ikke at følge trenden men lave musik med hjertet, så opstår der nye lyde, tilføjer Bob Sinclair. Robbie Williams planlægger i øvrigt også et Las Vegas Show i løbet af 2019.

Gad vide om samarbejdet mellem Bob Sinclair og Robbie Williams blot bliver en enlig svale, eller der kommer mere fra dem? Vi får se...!

DJ Peter Christensen, Mobil Diskotek Venus< Tilbage