< Tilbage

Kim Larsen udkommer til midnat med sine sidste sange28-03-2019 - 19:51

12 helt nye sange indspillet i Kim Larsens lejlighed.

Kim Larsen fans over det ganske land holder sig sikkert vågne til et stykke over midnat. Fra midnat her natten til fredag bliver det nemlig på de fleste streamingtjenester muligt at høre 12 helt nye sange med Danmarks største spillemand gennem tiderne - Kim Larsen, oplyser pladeselskabet Warner.

Hjælp fra sønnen Hjalmer

De 12 nye sange er indspillet henover sidste forår og sommer med hjælp fra sønnen Hjalmer og hans manager Jørn Ørn. Alle optagelser er foregået i Kim Larsens hjemmestudie i lejligheden på 1. sal i Odense.

Og det er netop også en del af titlen på det nye album "Sange Fra Første Sal". Et album hvor Kim Larsen har stået for det hele, lige fra sangskrivning og til hvordan albummet skulle indspilles ned til den mindste detalje.

Nåede ikke udgivelsen

Kim Larsen lyttede det hele igennem og godkendte de rette mix af sangene, rækkefølgen på albummet, coverbillederne, osv. Det eneste som han ikke nåede at komme ind over var selve udgivelsen. Det er det, som vi nu gør for ham, lyder det i pressemeddelelsen fra Warner. Billedet som pryder forsiden af det nye album er med trioen Kim, Hjalmer og Jørn, foreviget af Kim Larsens hustru Liselotte Kløvborg.

Den 30. september sidste år gik de fleste rundt i den tro, at Kim Larsen var på vej til at komme sig ovenpå en behandling for prostata kræft. Men sådan var det ikke, og Kim Larsen sov stille ind med den nærmeste familie omkring sig.

Heldig spillemand

Kim Larsen var ikke meget for at blive kaldt nationalskjald og Danmarks største spillemand, udtalte han i 2003 til Berlingske. Man er spillemand, og så er det det. Hvis så folk kan lide den musik man spiller, så er man bare en heldig spillemand, lød det dengang fra Kim Larsen.

Tracklisten fra det nye album:

Den Store Dag

En Brøkdel Af Et Sekund

Charlie

Fætter Fritz

Wunderkind

Sommer

Brønshøj-Husum Ungdomsklub

Frakken

Dagens Mand

Miss Måneskin

Koppen Med Den Skårede Hank

Nu Dufter Tjørnen
< Tilbage