< Tilbage

D-A-D er tilbage med nyt efter otte års tavshed05-04-2019 - 11:17

Singlen 'Burning Star' varmer op til nyt album.

D-A-D vender hjem

Der er gået hele otte år siden at Danmarks største rockband D-A-D sidst har udsendt nye sange. Men nu er ventetiden omsider slut, da D-A-D er klar med nyt materiale. Og både gamle og nye fans skal nok komme op af stolen, når Jesper, Cobber, Stig og Laust slår tonen an med første single, ‘Burning Star’.

Mens der har været stille i studiet for D-A-D de seneste otte år, så har der til gengæld været rig lejlighed til at opleve D-A-D live. Koncertkalenderen har været fyldt, og det er muligvis det heftige turnéliv rundt omkring i verden, som har ført D-A-D hjem og tilbage til rødderne. Tilbage til et enkelt setup med guitar, trommer, bas og vokal. Et setup der tidligere har vist sig at være yderst effektiv med højt tempo, rå energi og en bund der brøler. Det er D-A-D uden svinkeærinder. Og som DJ gennem foreløbig 39 år med kendskab til hvad D-A-D har leveret siden starten af deres karriere tilbage i 80'erne, så har den nye single 'Burning Star' meget høj kvalitet. Den er et forvarsel om en ny D-A-D æra på pladefronten, uden tvivl!

Filosofisk knallert-rock

Alt imens lyden brager derudad, bliver der også plads til eftertænksomhed, og sanger Jesper Binzer beskriver 'Burning Star' som følelsen af “en biltyv, der drøner afsted med 200 kilometer i timen, for at komme ud til havet og tænke over livet”. “Nogle gange har man brug for et helikopter-view - andre gange skal man helt op til solen for at få overblikket”.

“Det er D-A-D i sin reneste form, med stærke referencer til vores historie” tilføjer guitarist Jacob ‘Cobber’ Binzer, og når de fire henover foråret, fylder spillesteder i København, Aarhus og Odense, kan fans og andet godtfolk godt glæde sig til at høre 'Burning Star' og andre smagsprøver fra det kommende og længe ventede album, der lover mere af D-A-D's umiskendelige action-rock.

Ønsker på vej

Indtil da, så kan der i mellemtiden rockes rundt hjemme i stuen til ‘Burning Star’, som udkommer på Mermaid Records i dag, fredag d. 5. april 2019. Og jeg forventer, at der ikke går længe før de første ønsker kommer på at vil høre 'Burning Star' til de kommende fester med Diskotek Venus.

Let's get rocked...!

Peter, Mobil Diskotek Venus< Tilbage