< Tilbage

Støttesangen Earth lyder til at være et hit19-04-2019 - 09:15

'Earth' handler om at redde jorden fra en klimakatastrofe.

Her til morgen, Langfredag kl. 6 udkom en støttesang for kloden med 30 af de største musikstjerner i hele verden.

'Earth' ny på listen af støttesange

Med på listen er både Justin Bieber, Ed Sheeran, Ariana Grande, Backstreet Boys og Snoop Dogg der medvirker på på nummeret, der har den helt korte titel 'Earth'.

'Earth' kommer nu med på den lange liste af støttesange, hvor stjerner på række stiller op for et godt formål med en sang. Hvem husker ikke 'We Are The World' eller danske 'Afrika'?

Hvordan lyder den så?

Det er uden tvivl blevet sværere med årene, at trænge igennem med nye sange. Og der er altid risikoen for, at det flopper. Men her til morgen hvor jeg både har set videoen og hørt 'Earth', så er det min opfattelse, at 'Earth' vil blive taget rigtig godt imod rundt omkring på kloden. Og ser man videoen til 'Earth' vil de fleste sikkert blive rørt, specielt mod slutningen. 'Earth' er en god popsang, og jeg synes folkene bag er lykkedes fint med at få budskabet om at redde kloden ind i teksten.

Stjernerne spiller dyr

Manden bag det stærke initiativ er den amerikanske rapper og komiker David Andrew Burd, kendt som Lil Dicky. Det er 30 af de største musikstjerner i verden som medvirker på 'Earth'. De spiller alle sammen forskellige dyr i musikvideoen: Justin Bieber er en bavian, Ariana Grande er en zebra, Ed Sheeran er en koalabjørn, osv. Vi skal redde Jorden. Vi har en klimakatastrofe, og det er det, det handler om, udtaler Lil Dicky.

Leonardo Dicaprio i front

Det bliver The Leonardo DiCaprio Foundation der med en række konsulenter kommer til at fortælle hvor pengene fra 'Earth' kan gøre størst gavn for kloden. Leonardo Dicaprio bekymrer sig så meget om vores planet. Han bliver helt vild, når han taler om det, lyder fra Lil Dicky.

Peter Christensen. Diskotek Venus< Tilbage