< Tilbage

Hitliste Nyt27-07-2017 - 20:59

'Despacito' har sluppet sit suveræne tag i 1. pladsen!

'Despacito' i hitversionen med Luis Fonsi & Daddy Yankee Ft. Justin Bieber er ikke længere #1 på den engelske hitliste. DJ Khaled Ft. Rihanna & Bryson Tiller er rykket éen plads frem fra sidste uges #2 med sangen 'Wild Thoughts'. Dermed er der i det engelske sat en stopper for 'Despacito', som har været en suveræn #1 i adskillige uger på den engelske single hitliste.

Rihanna i fint selskab

Det udløser DJ Khaled's andet #1 hit og giver Rihanna hendes 9. tophit. Og det er faktisk fire år siden, at Rihanna sidst har været i front. Det var sammen med Eminem tilbage i 2013 på 'The Monster'. Med ni sange som er gået #1, så kommer Rihanna med 'Wild Thoughts' i fint selskab med både ABBA og Spice Girls, som også har haft ni tophits i England.

Kommende nyheder

De danske DJ's er angiveligt gået på sommerferie, da der ikke figurerer éen eneste nyhed på Dancechart.dk i indeværende uge, og hvor 'Despacito' stadig er #1. Men et par gode bud på hvad der kommer på listen i næste uge er Fedde Le Grand & Ida Corr Ft. Shaggy med 'Firestarter'. Et andet godt bud som også bør kunne finde vej til Dancechart.dk er Sean Finn & Chris Willis med 'Come To Me'.

Højdespringer i Australien

På den anden side af kloden i Australien er Jessica Mauboy ved at blive hot med sangen 'Fallin', som i denne uge går fra #25 til #11. Jessica Mauboy deltog i 2006 i 'Australien Idol' og i 2008 kom Jessica Mauboy's debut album 'Been Waiting', som indeholdt nummeret 'Burn', som blev Jessica Mauboys første #1 single. Jessica Mauboy blev i 2013 rangeret til at være #16 på en alletiders liste over de 100 bedste australske sangere!

Herunder kan du både se og lytte til Jessica Mauboy med 'Fallin' som folk i Australien virkelig er ved at få ørerne op for.< Tilbage