< Tilbage

MNJ Klubmesterskaber 201708-08-2017 - 17:35

Gammel slagsang dukkede op til Afterparty!

Den første lørdag i august er hos Diskotek Venus altid reserveret til MNJ, der denne dag afholder det årlige klubmesterskab på banen i Nysum.

I år var ingen undtagelse og omkring kl. 19.30 så var klubhuset fyldt med en masse glade motorsportsfolk, som både var sultne og tørstige! Men bestemt også klar til en god fest.

Resultater ikke som forventet

Det er ikke altid favoritten som vinder, og det måtte flere sande ude på banen, og dermed kun se til, da pokalerne blev delt ud. På den konto udtalte en af kørerne i løbet af aftenen, at det måske skal overvejes at skifte fra Opel til Skoda inden klubmesterskaberne 2018!!!

MNJ har ubetinget landets mest festlige pokaloverrækkelse, som vi i Diskotek Venus ikke rigtig ved hvordan er opstået. Men for mange år siden da Diskotek Venus spillede til klubmesterskaberne første gang, var pokaloverrækkelsen unik. Dengang som nu, så slutter kåringen af hver ny klubmester altid med den særlige MNJ-Nysum hyldest til tonerne af Can Can. Den er fra 1981, så den særlige hyldest går angiveligt helt tilbage til starten af 80'erne. Så det er ret fantastisk, at denne gode tradition varer ved. Men hvorfor også lave om på noget som fungerer. Festligt det er det i hvertfald!

Gammel slagsang tilbage

Undervejs blev en gammel slagsang også genoplivet, som går på melodien 'I en kælder sort som kul'. Mon ikke denne slagsang er på programmet igen i 2018?

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen siger tak for en herlig aften, og siger på gensyn i 2018. Kalenderen tillader desværre ikke, at vi kommer og spiller d. 23. september til DM fest, da diskoteket i forvejen er booket til en fest på Fyn.

Herunder lidt video fra klubfesten, hvor den gamle slagsang også er med...Vi ses!< Tilbage