< Tilbage

Little Mix Hit Alarm26-08-2017 - 13:10

Bliver "Reggaetón Lenton" med pigegruppen Little Mix efterårets største hit?

“Reggaetón Lento” er allerede set over 1 milliard gange på YouTube, og streamet over 300 millioner gange i den originale version med CNCO. Men nu har den fået en tand til, da der er kommet et nyt remix, hvor verdens største pigeband Little Mix, møder det største latin boyband CNCO!!!

”Spanglish-hits” har domineret hitlisterne hele sommeren. ”Despacito” med Lois Fonsi, Daddy Yankee og Justin Bieber, ”Subemé La Radio” med Enrique Iglesias og Sean Paul og lige nu er ”Mi Gente” med J. Balvin og Willy William gået #1 på alverdens lister - bl.a. Spotify i Danmark.

”Hay Algo En El Horizonte”

Der er noget på vej.....”Reggaetón Lento” har været #1 i hele Sydamerika, og #2 i Spanien med CNCO, men i den nye ”Spanglish” version, hvor Little Mix synger på engelsk og omkvædet er på spansk, spås den af rigtig mange i musikbranchen til at kunne vokse til et kæmpe globalt hit. Og Diskotek Venus DJ Peter Christensen har øjeblikkeligt også meldt ud, at det her kan blive rigtig stort. Det er på éen gang sjovt, charmerende og kombinerer sprog, toner, markeder og målgrupper på ”Reggaetón Lento” remixet.

CNCO vandt Billboard Latin Awards som bedste nye artist, og slog igennem, da de vandt den Latin/Sydamerikanske talentkonkurrence ”La Banda” med Ricky Martin og Simon Cowell som bagmænd.

CNCO består af 5 medlemmer fra 5 forskellige lande: Ecuador, Den Dominikanske Republik, Puerto Rico, USA (med mexicanske rødder) og Cuba. Ikke bare som i alle boybands, fem forskellige typer, men her sat sammen af nationaliteter.

Little Mix er verdens mest succesrige pigegruppe, og har ikke bare succes hjemme i England og Europa, men også i USA, Australien, Sydamerika og Østen.

Little Mix har senest haft store hits som ”Shout Out To My Ex”,  ”Touch”  og “No More Sad Songs”   og for nylig ”Power”,  sammen med Grime-fænomenet Stormzy.

Little Mix blev dannet i 2011, og siden har Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall udviklet sig til at være et af verdens største pop fænomener.

”Reggaetón Lento” med CNCO og Little Mix har potentialet, til at blive et af efterårets største hits !

”Hay Algo En El Horizonte”

http://www.little-mix.com/< Tilbage