< Tilbage

Diskotek Venus til Eliteskue / Følauktion 2017 på Vilhelmsborg31-08-2017 - 22:11

Elite Følauktionen satte omsætningsrekord.

Det er nærmest blevet en tradition, at Diskotek Venus er på plads i den store opvisningshal på Vilhelmsborg den sidste lørdag i august.

Vilhelmsborg er centrum for Dansk Varmblod, og opvisningshallen har dannet ramme om mange store hesteevents gennem årene.

Og den sidste weekend i august er der Eliteskue, hvor nogle af landets bedste heste er til stede. Lørdag aften er opvisningshallen ramme om en stor anlagt Elite Følauktion, som også tiltrækker opmærksomhed udenfor landets grænser. I år var der blandt andet folk der fulgte livestreamingen af Følauktionen fra Libanon.

Elite Følauktionen satte omsætningsrekord med over fem millioner kroner, som auktionsleder Casper Cassøe var meget tilfreds med.

Efter de mange hammerslag var der sædvanen tro Afterparty eller mere folkeligt 'Rytterfest'. Det er altid en stor fornøjelse for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen at være med til denne unikke fest i den store opvisnigshal på Vilhelmsborg.

Vi kunne straks mærke gensynsglæden hos mange af de fremmødte, og ud på natten kom der pludselig en pige og spurgte om vi ikke kunne spille den vi plejede med noget tog...et eller andet! Og så gik det kort efter der ud af på den gamle jernbane VLTJ, så Tørfisk ville være stolte og begejstrede.

Hvordan togturen spændte af kan man se i nedenstående video.

Tak til Dansk Varmblod og en masse festglade folk til festen efter Elite Følauktionen 2017 på Vilhelmsborg.

Vi ses...:)< Tilbage