< Tilbage

Rasmus Seebach varmer op til nyt album15-09-2017 - 10:00

Har i dag udgivet to nye sange som hedder '2017' og 'Bli' Her Lidt Endnu'.

Det er ikke længere siden end i lørdags, at DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus ved et fællles DJ job med Jørgen de Mylius, spurgte om der var nyt på vej med Rasmus Seebach. Det kendte Jørgen de Mylius ikke noget til på det tidspunkt. Men her under en uge efter, fredag d. 15. september, så har Rasmus Seebach nu udsendt hele to singler på én gang fra sit kommende album.

Det her må siges at være et foreløbigt højdepunkt for de mange fans af Rasmus Seebach, som har gået og ventet på nyt fra den populære sanger. Tilbage i starten af juli annoncerede Rasmus Seebach, at der endelig var nyt musik på vej. Og nu har Danmarks største popstjerne så leveret varen i første omgang med ikke bare én - men hele to nye singler fra sit kommende album!

Rasmus Seebach fortæller, at de to sange hører uløseligt sammen, og er to sider af samme sag. De repræsenterer to af de vigtigste perioder i mit kærlighedsliv. Sangen ”2017” omhandler forelskelsen, flirten samt det at skulle overbevise hinanden om, at man altså hører sammen. Og at man er villig til at møde hinanden lige der, hvor man er i livet. Derimod omhandler ”Bli’ Her Lidt Endnu” den store krise – i bund og grund er det bare mig, der tigger og beder min pige om ikke at give op.”

Rasmus Seebach dedikerer sit nye album til sin lille søn – albummet udkommer senere på året.< Tilbage