< Tilbage

Diskotek Venus til AIF 100 års fest22-09-2017 - 16:59

Aalestrup Hallen var centrum for aftenens store jubilæumsfest.

Aalestrup IF eller blot AIF kunne lørdag d. 16. september fejre 100 års jubilæum. Det blev fra morgenstunden og dagen igennem fejret med flere forskellige indslag.

Om aftenen mødte folk så op i hallen til den helt store jubilæums fest, hvor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var med på holdet til at skabe fest og stemning.

Og der gik ikke lang tid efter at formand Thomas Rævsgaard Svenningsen havde budt velkommen til, at der blev både sunget og danset. Og Diskotek Venus var klar med alle de kendte sange, som folk der mødte op kunne uden ad. Det gjaldt for eksempel "Hvide Sande" og Volvo B18-210. Men i særdeleshed "Himmelhunden", hvor den fik fuld gas!

Der var fra start en rigtig god stemning i hallen, hvor folk hyggede, festede, dansede, sang og spiste god mad fra Simested Kro. Alt sammen skyllet ned med diverse godt fra baren...SKÅL!

Der var flere som i løbet af aftenen beklagede sig over, at Diskotek Venus havde for lidt spilletid. Men orkestret "The Famous Suepetters" var også hyret til at underholde ved 100 års festen. Men vi nåede trods alt at spille mange af de store hits og nogle ønsker fra publikum.

Herfra skal der endnu engang lyde et stort tillykke til AIF med de100 år. Vi kvitterer med lidt video hvor der er glimt fra den store jubilæums fest, og hvor man kan høre DJ Peter Christensens særlige hilsen i form af en jubilæums jingle.< Tilbage