< Tilbage

Marcus & Martinus aktuel med ny single - Make You Believe In Love30-09-2017 - 10:19

Samtidig kan fans glæde sig til nyt album d. 17. november.

Fans har i månedsvis spekuleret om hvornår der mon kommer nyt med deres idoler. Og nu har Marcus & Martinus endelig offentliggjort, at deres nye album ”Moments” bliver udsendt d. 17. november. Som opvarmning til albummet er den første single ”Make You Believe In Love” som er produceret af Red One udkommet i dag, fredag den 29. september.

Albummet ”Moments” handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Det handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke, fortæller Marcus og Martinus og tilføjer:

Det er ikke kun, når vi spiller på kæmpe arenaer foran tusinder af fans, men for eksempel også min brors latter, når jeg fortæller en joke og de oplevelser, vi har sammen, når vi rejser. De øjeblikke, når vi møder vores fans, og ser deres glade ansigter. Vi håber at få mange flere af den slags øjeblikke næste år.

”Moments” handler derudover om at vokse op – både personligt og musikalsk. På det kommende album udvider Marcus & Martinus deres musikalske univers og udforsker flere musikalske udtryk. Gennem arbejdet med nogle af branchens mest kreative og innovative sangskrivere og producere, beviser Marcus & Martinus, at de er på vej til at blive en dominerende faktor indenfor popmusik.

Ny single produceret af Red One

Singlen ”Make You Believe In Love”, der udkommer i dag d. 29. september, er produceret af Red One – en af de mest succesfulde producere i verden, der har haft globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull.

Jeg prøver altid at skrive positive sange, der får mennesker verden rundt til at føle sig godt tilpas. Og denne her er ingen undtagelse, det er en fejring af kærlighed!, siger Red One om sangen.

Om samarbejdet siger Martinus: Det var virkelig en ære at arbejde med sådan en fantastisk og dygtig producer som Red One. Vi klikkede med det samme, og havde det så sjovt i studiet!

Og Red One har ligeledes også kun ros tilovers for de norske tvillinger: Jeg vidste, at Marcus & Martinus var meget talentfulde, men efter at have arbejdet med dem i studiet, har jeg indset, hvor fantastiske deres vokale færdigheder er! De er på alle måder sjove, energiske og super seje, og jeg elskede at arbejde med dem, siger han og fortsætter:

Drengene laver meget larm i Europa, og det er nået helt herover til L.A.! Jeg har hørt godt om dem i et stykke tid, og jeg er så glad for, at vi har arbejdet sammen. Og jeg kan ikke vente til alle andre hører det, vi har skabt!

Om Marcus & Martinus

Marcus & Martinus er Norges største teenageartister og et Skandinavisk popfænomen, der ikke har set dets lige i flere år. Tvillingerne fra Nordnorge var blot 10 år gamle, da de i 2012 vandt Norges Eurovision Jr. med sangen ”To Dråper Vann” – og det var starten på deres karriere.

Med debutalbummet ”Hei” og hittet ”Plystre På Deg” erobrede de hitlisterne i 2015. Hitparaden fortsatte med ”Elektrisk” Ft. Katastrofe og gjorde drengene til de yngste norske artister, der nogensinde har modtaget platin baseret på streams. ”Elektrisk” blev Norges mest sete musikvideo på YouTube i 2015, og med 75 millioner views er den stadig den mest sete norsksprogede musikvideo til dato. Marcus & Martinus toppede derudover året af med at blive nomineret til 3 Spellemann-priser (den norske Grammy) som de yngste nogensinde.

2016 var både et vigtigt og hektisk år for drengene; De udgav deres første engelsksprogede album ”Together”, samt biografien ”Vår Historie”. De fyldte Oslo Spektrum to gange (kapacitet ca. 10.000) og vandt den ansete ”Årets Spellemann” (årets musikere) – en pris Kygo vandt året før. De vandt også ”Artist of the Year” ved både Norges og Sveriges Nickelodeon Kid’s Choice Awards. Drengenes ”Together Tour” – deres første stadion tour – blev booket til spillesteder med plads til 10.000-16.000 tilskuere i Stockholm, København, Helsinki og andre byer, og blev udsolgt i løbet af få minutter.

Marcus & Martinus er blevet ekstremt populære på de sociale medier, med mere end 1 million følgere på Instagram, 2,9 millioner fans på Musical.ly og mere end en million subscribers på YouTube/Vevo.

Det forgangne år har Marcus & Martinus’ popularitet nået nye højder udenfor Norden. De er ved at opbygge en ung, loyal fanbase i Europa, men også i resten af verden og de skaber kaos, når Marcus & Martinus er på besøg, hvad enten det er i Tyskland, Østrig, Holland, Polen eller Grækenland.< Tilbage