< Tilbage

Lukas Graham med på stort amerikansk soundtrack05-10-2017 - 09:06

Lukas Graham er med på soundtracket til tegnefilmen My Little Pony - The Movie.

Den helt nye sang med Lukas Graham har titlen ’Off To See The World’ og udkommer i dag d. 5. oktober, som en del af soundtracket til den amerikanske tegnefilm, My Little Pony – The Movie. Og selvom Sia løber med den officielle titelsang på verdensplan, og der ikke er tale om en ny single fra Lukas Graham, så vækker nyheden sikkert aliigevel glæde hos de mange danske fans.

Anderledes opgave

Forsanger, Lukas Forchhammer, fortæller her om bandets bidrag til soundtracket: "Det var fedt at skrive en sang til en film, som en masse børn kommer til at se, især nu hvor jeg selv har fået en datter. Derudover var det skønt med en opgave, hvor jeg kunne slippe tøjlerne lidt, og bare skrive en fed sang der ikke tager udgangspunkt i mit eget liv, som det seneste album i den grad gjorde. Fun fact i denne sammenhæng er, at vi legede vildt meget med My Little Pony’s hos min kusine Sallie da vi var små."

Lukas Graham fik sit internationale gennembrud i 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an og nærmest slog samtlige internationale rekorder, for en dansk artist. Bandets andet album gik Top 10 i 11 lande – inkl. Top 3 placeringer i bl.a. USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor det nu er certificeret 8xPlatin.

Fans må vente

Lukas Forchhammer, der sammen med bandet og sine producere opnåede hele tre Grammy-nomineringer og siden har turnéret verden tyndt, har de seneste uger delt både billeder og tweets med godt nyt fra studiet. ’Off To See The World’ er dog ikke første single fra et længeventet tredje album – der må danskerne væbne sig med tålmodighed, lidt endnu.< Tilbage