< Tilbage

Grøften Oktoberfest i Tivoli 201721-10-2017 - 14:15

Diskotek Venus til UDSOLGT Oktoberfest i Tivoli.

For første gang i nyere tid slog Grøften i Tivoli dørene op til Oktoberfest, fredag d. 13. oktober. Til trods for den for nogen uheldige dato, så blev Oktoberfesten i Grøften en kæmpe succes.

Tilbage i august blev Oktoberfesten i Grøften udsolgt på kun éen dag! Så Grøften var fyldt med en masse glade gæster, som var helt klar til at hylde fadøllet og sætte tænderne i en wienerschnitzel.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var på pletten, og det var en stor fornøjelse at være med til premieren og starten på en ny tradition med Oktoberfest i Grøften.

Efter en kort velkomst så tog Oktoberfesten for alvor til, da alle rejste sig i éen stor fællesskål og hyldede fadøllet...Ein Prozit, Ein Prozit...SKÅL!!!

Længere ud på aftenen blev bedst udklædte herre og dame kåret med gavekort til næste års Oktoberfest...TILLYKKE!

Og på trods af at Grøften i Tivoli ikke er kendt som en danserestaurant, så var det altså meget svært at sidde stille til al den gode musik fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, som var i topform.

Tak til både gæster og personale i Grøften for en helt igennem fantastisk Oktoberfest med højt humør. Vi kvitterer for den gode oplevelse med lidt video med glimt og højdepunkter fra Grøftens Oktoberfest i Tivoli 2017.< Tilbage