< Tilbage

MGP 2018 - UDSOLGT03-11-2017 - 13:29

Det gik stærkt med at sælge alle billetter.

Interessen for at overvære de unges Melodi Grandprix - MGP er usvækket. Egentlig var planen at billetsalget til MGP 2018 skulle foregår d. 2. november fra kl. 12. Men på grund af tekniske vanskeligheder med betalingssystemet blev starten på billetsalget udsat i 24 timer. Derfor var det først i dag d. 3. november kl. 12, at starten gik på den vilde jagt med at komme igennem billetslusen.

Men i skrivende stund her godt halvanden time efter billetsalget åbnede, så er der forlængst meldt UDSOLGT. Dermed gik det ligesom de foregående år meget stærkt med at sælge billetterne til MGP 2018, som afholdes i Gigantium i Aalborg, lørdag d. 17. februar kl. 20.

Der er plads til op mod 8.500 publikummer, men alligevel må mange nu slukøret konstatere, at man ikke fik nogen billet til det unikke show i Aalborg. I stedet lader mange sig nu skrive på en venteliste eller går i stedet efter den næstbedste løsning, nemlig at få billet til generalprøven på MGP.

Der er dog også mange der på facebook klager sin nød i håbet om, at nogen får billetter i overskud, da man måtte købe op til otte billetter ad gangen.

Men tillykke herfra til de af jer som læser med, og som fik billetter i hus til MGP 2018.
< Tilbage