< Tilbage

Kim Larsen dropper festivalerne i 201805-11-2017 - 16:36

Derfor har Skive Festival nu fundet et smuthul!

Når det i 2018 går løs igen med talrige små og store festivaler landet over bliver det uden Kim Larsen & Kjukken, skriver Gaffa.

Kim Larsen var det store trækplaster

Kim Larsen & Kjukken har ellers haft en forrygende sommer på mange af landets festivaler og tiltrukket et stort publikum. Således også på Skive Festivalen, hvor Kim Larsen faktisk var den kunstner som trak allerflest folk til scenen. Derfor har folkene bag Skive Festivalen naturligt nok også forsøgt at lokke Kim Larsen til Skive Festivalen 2018. Men det kommer ikke til at ske!

For nu har Kim Larsen imidlertid selv meldt ud, at han slet ikke kommer og spiller på nogle festivaler i 2018. I stedet kan Kim Larsen & Kjukken opleves alene til en række sommerkoncerter landet over. Denne udmelding har man hos Skive Festival nu taget til efterretning og handlet efter.

Kim Larsen kommer alligevel til Skive i 2018

Da vi ikke kunne få ham på festivalplakaten i juni, så laver vi nu en fest mere i august. Så stor betydning og relevans tror vi på, at Kim Larsen har for Skiveegnen, fortæller Charlotte Danefeld, som er PR-ansvarlig for Skive Festival.

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken finder sted, torsdag d. 23. august i den naturskønne Krabbesholm Skov, og bliver en slags Afterparty for næste års Skive Festival, tilføjer Charlotte Danefeld.< Tilbage