< Tilbage

Diskotek Venus klar til Julefrokost 201717-11-2017 - 19:30

Diskotek Venus går en travl tid i møde.

Hvert år når juletiden nærmer sig, så er der altid bud efter Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at skabe fest og stemning til julefrokoster rundt om i landet.

2017 er absolut INGEN undtagelse, da kalenderen resten af året er tæt pakket med julefrokoster. Det hele begynder i morgen, lørdag d. 18. november til en UDSOLGT julefrokost i Vestrup Minihal. Her spillede Diskotek Venus for første gang til julefrokost sidste år. Det var en stor succes som gentages i år og også i 2018.

Fredag d. 24. november gælder det en lukket firmajulefrokost, men om lørdagen d. 25. november må alle som har lyst være med til den store Julefrokost i Sortebakkehallerne i Nørager. Det har været en stor succes for Diskotek Venus de foregående år, og der er igen i år lagt op til en festlig aften.

Første weekend i december går turen nærmest traditionen tro til Comwell Middelfart. Her har Diskotek Venus spillet til Julefrokoster de senere år. Og sidste år udtalte en gæst, at det var den bedste Julefrokost han nogensinde havde oplevet med så god musik, fest og stemning...Tak for det!

Ugen efter går turen til en lukket Julefrokost i Gigantium i Aalborg, hvor det er første gang, at Diskotek Venus spiller op til fest. Om lørdagen vender Diskotek Venus tilbage til Comwell i Middelfart.

Fredag d. 15. december er pt. ledig til dem som er ude i sidste øjeblik. Lørdag d. 16. december spiller Diskotek Venus til endnu en lukket firmajulefrokost.

December rundes af med at spille 1. Juledag til Julebal på Suldrup Kro. Her dropper folk ind i løbet af aftenen i takt med, at man har været til små private julefrokoster rundt omkring i Suldrup og omegn. Det plejer at være en både hyggelig og festlig aften.

Vi ses derude til masser af fest og stemning...Ho Ho Ho!< Tilbage