Om os

Diskotek Venus har navn efter albummet Nightflight To Venus med Boney M.Diskotek Venus har navn efter albummet Nightflight To Venus med Boney M.Diskotek Venus er det sikre valg til bryllup, firmafest, privatfest og andre fester, hvor der kræves et diskotek med en erfaren DJ. Med indtil videre 42 års erfaring som DJ og 20 år som studievært på Radio Viborg, kender DJ Peter Christensen alle de store hits fra de sidste seks årtier og frem til i dag. En viden som har ført til et samarbejde med Jørgen de Mylius om indholdet på de populære Eldorado Boks udgivelser. Jørgen de Mylius optræder også sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til eksempelvis Diskotek Venus Sommer Tour, 80’er Fest eller Grandprix aften. Kontakt Diskotek Venus om priser og ledige datoer.

Diskotek Venus har navn efter et album med gruppen Boney M. som var meget populære omkring 1980. Boney M udsendte på de tider albummet ”Nightflight To Venus”, og det er ud fra dette album, at Diskotek Venus i sin tid fik sit navn. Dermed er Diskotek Venus blandt landets længst kørende mobile diskoteker. Og det er der en god grund til.

Diskotek Venus er kendt for at skabe en god stemning og spille masser af god musik. Uanset om det er til bryllup eller til en stor firma- eller foreningsfest med det helt store lysshow. Mange gæster har også for vane at sige, at de fester hvor DJ Peter Christensen leverer musikken og underholdningen bare er de bedste fester.

På tværs af orkestre, musikere og andre DJ's som personalet på Hotel Bramslevgaard ved Hobro har oplevet, så er DJ Peter Christensen blevet deres klare favorit...TAK!

At tage imod musikønsker fra publikum er en selvfølge, og DJ Peter Christensen hjælper gerne med afvikling af forskellige indslag ved hjælp af blandt andet lydeffekter.