Referencer

Gæsterne var imponeret og vilde med DJ Peter Christensen til Henriks 40 års fødselsdag.Gæsterne var imponeret og vilde med DJ Peter Christensen til Henriks 40 års fødselsdag.Kære Peter

Tak for en fantastisk fest til min mand Henriks 40 års fødselsdag, hvor du var booket til at være DJ i al hemmelighed. Det lykkedes helt efter planen at overraske både Henrik og alle gæster ????

Du var det helt store samtale emne hele dagen efter den super gode fest ?????? Gæsterne har rost dig helt vildt ?? Og det samme gør jeg ??

Tak for festen, god stemning, højt humør og masser af knaldgod musik ??????

Jeg vil klart anbefale dig, hvor jeg kommer ??

Mvh.

Maibrit Wernicke

Musikken ramte Spot On til min fødselsdagsfest...!Musikken ramte Spot On til min fødselsdagsfest...!Stor tak til dig Peter og Diskotek Venus for en super aften og nat til min fødselsdagsfest, hvor du på bedste vis spillede op til et dansevenligt publikum.

Musikken til dansen ramte du bare Spot On, og der var noget for enhver smag. Både os der kan huske 70’erne og 80’erne, og så de helt unge der indtog dansegulvet, da det modne publikum blev lidt mere ”sat”.

Du får den bedste anbefaling med på vejen herfra.

Med venlig hilsen

Hugo Thomsen

Næste gang vi skal holde fest, ringer vi til Peter igen!Næste gang vi skal holde fest, ringer vi til Peter igen!Vi havde den store fornøjelse at Peter/Diskotek Venus leverede musikken til vores fest i Restaurant Messen Aars den 9. oktober 2021.

Det var ganske enkelt fremragende!

Peter har fornemmelse for, hvad det er for et publikum han spiller for. Og han mestrer den svære balance mellem at være tilstede uden at være for dominerende.

Og så kan han frem for alt få folk på dansegulvet ved at spille musik, de fleste kan danse til. Så næste gang vi skal holde fest ringer vi til Peter nok engang.

Hilsen

Eva og Jørgen

Diskotek Venus til privat 80'er festDiskotek Venus til privat 80'er festKære Peter.

Tusind tak for billedet og video. Hvor er det fantastisk, at du fik foreviget opvarmnings dansen.

Og vi siger dig begge en kæmpe tak fordi du bidrog så fantastisk MEGET til at gøre vores fest til en fed 80’er fest. Vi er så glade for, at vi netop fik DIG til at stå for musikken. Det kunne ikke gøres bedre. Tak Tak Tak...!

Og jeg er så glad for, at det lykkedes med spejl kuglen. Det gjorde simpelthen, at alt var perfekt. Så endnu engang 1000 tak for fantastisk musik. Kh Helle og Søren

Stor, stor tak til alle jer, som var med til endnu engang at bakke op om Eldorado-festen.

Deltagerrekord på 114 tilmeldte, som gav den gas med at fylde dansegulvet. Peter Christensen fra Diskotek Venus leverede nok engang varen, så dansefeberen virkelig kom ud af kroppen.

Ikke mange fester starter med spisning kl. 18.30 og går over i dans non-stop fra kl. 20-02!

Eldorado-Dansefestudvalget, Rødding

Diskotek Venus var bestilt til vores 2 x 40 års fødselsdag. Festen blev lige som vi gerne ville have den, med masser af festglade gæster og god musik.

Danse gulvet var fyldt fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Peter, da han er god til at mærke stemningen og spille musik derefter.

Festlige hilsner
Allan & Malene

Diskotek Venus skabte fest og stemning til Rockwools 40 års jubilæumsfest, lørdag d. 17. marts 2018.Diskotek Venus skabte fest og stemning til Rockwools 40 års jubilæumsfest, lørdag d. 17. marts 2018.Rockwool A/S 40 års jubilæum

Hej Peter...tak for sidst!
Folk var vilde med Diskotek Venus til vores 40 års jubilæumsfest. Det gik rigtig godt, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger på det som du leverede...så endnu engang TAK!

Vi blev meget overraskede over hilsenen fra Jørgen de Mylius, som du havde fået lavet, da han jo desværre ikke kunne være med. Denne hilsen gav lige det sidste til en perfekt aften.

Vi håber også, at vi kan finde ud af noget en anden gang. Vi holder firmafest hvert andet år.

Så ikke farvel, men på gensyn!

Festudvalget
Rockwool A/S

Vi kunne ikke ønske os bedre musik. KP TeamVi kunne ikke ønske os bedre musik. KP TeamHold nu op en fed fest I fik stablet på benene til vores julefrokost på Comwell i Middelfart, lørdag d. 2. december 2017.

Vi er meget tilfredse, og kunne ikke have ønsket os bedre musik til vores fest!

Så mangler du lækker musik til din fest kan Mobil Diskotek Venus varmt anbefales :)

Mange hilsener fra KP team!

Diskotek Venus til 50 års fødselsdag i Arena Midt, Kjellerup.Diskotek Venus til 50 års fødselsdag i Arena Midt, Kjellerup.Tak fordi du var med til at gøre min 50 års fødselsdag til en helt uforglemmelig aften. Der blev danset til den lyse morgen. Musikken var fabelagtig og afstemt.

Om det var dem på 18 år eller dem på 60, så fik du alle med ud på dansegulvet. Kanon musik! Du var simpelthen enestående!

Flere af vores gæster sagde, det var den bedste musik, de nogensinde havde oplevet til en fest!!!

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller Peter og Diskotek Venus.

Venlig hilsen

Lars Hansen

Jørgen de Mylius og Peter Christensen fra Diskotek Venus til 80'er fest / Eldorado Show.Jørgen de Mylius og Peter Christensen fra Diskotek Venus til 80'er fest / Eldorado Show.Diskotek Venus - 80'er fest

Hej Peter!
Er virkelig imponeret over den flotte video du har lavet fra vores 80'er FEST i Bramdrupdam - Det er ikke bare godt - det er SUPER godt! Og en ting er helt sikkert - Det var en rigtig god gang 80'er musik og Eldorado Show der blev leveret fra din og Jørgen de Mylius side.

Så vi har kun positive tilbagemeldinger fra byens folk, vi har mødt på gaden siden! Tænker du hører fra os lige pludselig, for vi er helt sikkert klar til en ny fest næste år.

Hilsen fra Charlotte
Bramdrupdam Borgerforening

Tak for noget fantastisk musik til vores bryllup. Jette og Kim Sørig.Tak for noget fantastisk musik til vores bryllup. Jette og Kim Sørig.Diskotek Venus - Bryllup

Diskotek Venus er med til at skabe den mest fantastiske fest med det mest fantastiske musik.

Vi har haft Peter både til fødselsdagsfest og nu bryllup. Og vi er begejstrede. Gæsterne er begejstrede, og dansegulvet er fyldt fra start til slut!

Så tak Peter fordi du var med til at skabe den mest uforglemmelige dag for os.

VI KAN KUN ANBEFALE DISKOTEK VENUS

Jette og Kim Sørig

Jeg har været til den bedste Julefrokost i mange år, Kjeld Pedersen.Jeg har været til den bedste Julefrokost i mange år, Kjeld Pedersen.Super Julefrokost på Comwell Middelfart.

Jeg var lørdag d. 10. december 2016 til Julefrokost på Comwell Middelfart.

Her sørgede Diskotek Venus og DJ Peter Christensen for at skabe en superfest, og jeg var således til den bedste Julefrokost i mange år!

Der var god musik hele aftenen, som blev præsenteret på bedste vis med indlevelse og nærvær.

Hilsen

Kjeld Pedersen

At blive anbefalet efter at have været hørt på 2 kilometers afstand er lidt vildt!At blive anbefalet efter at have været hørt på 2 kilometers afstand er lidt vildt!Diskotek Venus - Langdistance

Hej Peter!

Hørte dig da du spillede til rytterfest i Nr. Vissing. Jeg sad hjemme ved mig selv 2 km væk :-) Og her bagefter har jeg simpelthen været nødt til at henvende mig til Bækgården. Jeg måtte bare vide, hvilken DJ det var, som spillede op til fest!

Jeg er udlejer af et forsamlingshus, hvor folk ofte spørger efter emner til musik, og vil derfor gerne kunne anbefale dig. Selv på 2 kilometers afstand kunne jeg fornemme den gode stemning, som du var med til at skabe!

Mvh. Jonna

DJ Peter Christensen sammen med det nybagte brudepar, Rikke & Jesper.DJ Peter Christensen sammen med det nybagte brudepar, Rikke & Jesper.Diskotek Venus - Bryllup

Vi havde en helt fantastisk dag/aften/nat!

Der var på forhånd lidt skepsis hos nogle gæster i forhold til, at der skulle være en DJ til vores bryllupsfest.

Men musikken var helt i top, og sikke en fest I var med til at skabe! Vi vil helt klart give jer den bedste anbefaling med på vejen herfra.

Tusind tak!

Mange hilsener fra Rikke Overgaard Olesen og Jesper Overgaard Olesen.

Diskotek Venus til privatfestDiskotek Venus til privatfestDiskotek Venus - Privatfest

Har du brug for musik der rammer plet til din fest er Diskotek Venus det allerbedste valg. Peter forstår hvad der skal til, uanset om der skal spilles 80er tema eller de bedste moderne danse hits.

Gæsterne bliver taget med storm med festlige overraskende indslag, og er stumme af begejstring efter en fantastisk god lang nat med masser af dans

Jeg tror også, at Peter kan spille Kandis, men vi havde forbudt det til vores fest. Så her er en DJ med fantastisk indlevelsesevne til ens eget behov.

Med venlig hilsen

Susanne Lomholdt

Diskotek Venus til 80'er fest i Øster Hornum.Diskotek Venus til 80'er fest i Øster Hornum.Øster Hornum Forsamlingshus - 80'er Fest

Diskotek Venus er altid super godt! DJ Peter Christensen er fantastisk til at få folk op af stolene og ud på danse gulvet. Mega godt setup, og musikken taler vist for sig selv.

Det er ikke tit man oplever, at folk ikke kan holde sig fra dansegulvet, før maden er spist. Øster Hornum Forsamlingshus har aldrig haft bedre musik!

Det var en super fantastisk skøn fest med glade mennesker fra starten.

Hilsen fra de festglade i Øster Hornum.

Diskotek Venus til bryllupDiskotek Venus til bryllupDiskotek Venus - Bryllup

Hej Peter.
Du gjorde bare vores aften så fantastisk, det får man ikke bedre i hele kongeriget Danmark!

Jeg er helt hundrede på, at du skal spille til vores fester fremover. Vi havde bare en så fed og kanon aften. Jeg er helt sikker på, at alle syntes godt om musikken. Glæder os virkelig til næste gang vi skal høre dig spille. Tusind tusind tak Peter.

Hilsen Per Sørensen

Diskotek Venus til byfestDiskotek Venus til byfestDiskotek Venus - Byfest

Igennem en årrække har vi med stor succes brugt Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, når der er byfest i Løgstør. Aftenen starter med et voksent publikum, som gradvist går over til et mere ungt publikum. Og at spille for to aldersgrupper er intet problem.

Peter Christensen har en sjælden evne til at spotte hvad der skal spilles på et givet tidspunkt. Det er helt sikkert de mere end 40 års erfaring, der her kommer ham til gode!

Så læser du med her som byfestarrangør, så kan jeg stærkt anbefale Diskotek Venus.

Med venlig hilsen

Morten F. Jørgensen
Løgstør Byfest