Diskotek og top DJ til 80'er fest med god musik

Diskotek Venus til Eldorado Show / 80'er fest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen.Diskotek Venus til Eldorado Show / 80'er fest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen.Diskotek og god musik til 80’er fest med Jørgen de Mylius som yderst erfaren gæste DJ med hans Eldorado Show er et af specialerne for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Specialist i 80'er fest

I indtil videre 43 år har Peter Christensen været det sikre valg og henrykket mange som DJ til en lang række fester og events landet over. Peter Christensen er blandt landets absolut bedste og mest erfarne DJ's. Det har blandt andet gjort ham til specialist i at spille til 80'er fest, og han er også vokset op med de store 80’er hits. Peters interesse og store kendskab til musik tager dog sit udgangspunkt helt tilbage i 70’erne, hvor han flittigt brugte forældrenes båndoptager til at optage musik fra radioen.

Radio Viborg

Peter indledte sin DJ karriere tilbage i 1980, og lyttede op gennem 80'erne mange aftener og halve nætter til musik fra Radio Luxembourg. Og fra sommeren 1985 til 2005 var Peter Christensen selv at høre som studievært på Radio Viborg, som var landets populæreste og mest aflyttede lokalradio i slutningen af 80’erne.

Møder Jørgen de Mylius

Ved en tilfældighed i forbindelse med en fest, så lærte DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius hinanden at kende tilbage i 2008. Et venskab som lige siden har ført til en lang række fantastiske fælles DJ jobs rundt om i landet til store ELDORADO Shows, 80'er fester og Diskotek Venus Sommer Tour. Blandt andet skabte de kaoslignende tilstande til en stor 80'er fest ved Folkemødet på Bornholm i 2022, hvor BL's Dome i Allinge var fyldt til bristepunktet, det var vildt!

DJ Peter Christensen har hjulpet Jørgen de Mylius med at lave Eldorado Boks CD'erne.DJ Peter Christensen har hjulpet Jørgen de Mylius med at lave Eldorado Boks CD'erne.

Samarbejde om Eldorado Bokse

Venskabet førte meget naturligt også til, at Peter Christensen som passioneret DJ og musiknørd blev inddraget i arbejdet med at producere de populære Eldorado CD bokse. På de to sidste Eldorado boks udgivelser, 6 og 7, havde Peter Christensen ansvaret for at levere al musikken. Blandt andet Anita Lindblom - You Can Have Him, og Debbie Cameron - So-Le-La, som ikke tidligere har været udsendt digitalt og på CD. Det er Peter Christensen selv, som har stået for rensning og digitalisering af hans egne gamle grammofonplader, hvor mange af dem er kommet til ære og værdighed på Eldorado boksene, som desværre ikke sælges længere.

Perfekt match af DJ's

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller hele aftenen de store 80'er hits. Og vælger man at koble Jørgen de Mylius Eldorado Show på 80'er festen, så bliver det ikke meget større! Glem alt om at booke et orkester. Her fås to unikke DJ's, som tilsammen har over "100 År I Musikkens Tjeneste". De er det perfekte match af DJ's til at skabe fest og stemning en hel aften.

80’er fest er stemning, god musik, dans, nostalgi! Afhængig af publikum så tilsættes diverse godt musik af både nyere og ældre dato.

Ring eller mail og forhør om pris og ledige datoer.
Du finder kontaktinfo nederst på siden.

Læs om Jørgen de Mylius
Læs Pressemeddelelse om 80’er fest.

Oplev Diskotek Venus, Peter Christensen og Jørgen de Mylius til din egen 80'er fest - BOOK NU!