Book Jørgen de Mylius som DJ med Eldorado Show

Book Jørgen de Mylius som DJ med sit Eldorado Show sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til eksempelvis 80'er fest.Book Jørgen de Mylius som DJ med sit Eldorado Show sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til eksempelvis 80'er fest.Booking af Jørgen de Mylius som gæste DJ med sit ELDORADO SHOW er det perfekte valg til eksempelvis 80'er fest sammen med Diskotek Venus populære DJ Peter Christensen. Jørgen de Mylius er et levende radio ikon med en stor passion for god musik. Jørgen de Mylius kunne for første gang høres i radioen d. 29. januar 1963, og siden dengang har han ikke set sig tilbage!

populær radio og tv vært

Jørgen de Mylius fik hurtigt introduceret en hitliste på P3 i stil med den han kendte fra Radio Luxembourg. Hvem husker ikke TOP 20 hver søndag eftermiddag op gennem 70'erne. Han lykkedes med at spille den musik som lytterne ville høre i radioen. Som en naturlig udvikling blev DR TV det næste som Jørgen de Mylius prøvede kræfter med. Han blev vært på en lang række programmer som Stardust, Popnøglen og ikke mindst Eldorado! Og ikke færre end 24 gange har han været kommentator til det Internationale Melodi Grand Prix eller Eurovision som det hedder nu om dage.

tilbage til radioen

Nu er Jørgen de Mylius tilbage ved rødderne, og kan høres på DR P5 med radioudgaven af programmet Eldorado hver lørdag eftermiddag fra kl. 14 - 16. Og hver dag på P5 laver Jørgen de Mylius også Hithouse. Desuden er han også jævnligt at høre med diverse portrætter af musikgrupper og solister.

Perfekt match af DJ's

Jørgen de Mylius er stadig aktiv, og booking som gæste DJ med sit ELDORADO SHOW sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til for eksempel en unik 80'er fest bør være et MUST for enhver god festarrangør! Gennem mange års venskab og samarbejde som DJ's var Peter med sin egen passion for god musik naturlig at inddrage i produktionen af de populære Eldorado Boks CD'er, og Peter har bidraget med flere af sangene ud fra sin egen samling af gamle grammofonplader. At sætte Jørgen de Mylius og Peter Christensen sammen som DJ's en hel aften er ÆGTE ELDORADO lyd med garanti for masser af fest, stemning og god musik.

Book Jørgen de Mylius sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen NU til din næste fest eller event.