Pressemeddelelse


Så er der dømt ægte ELDORADO / 80’er fest med legendariske Jørgen de Mylius som bakkes stærkt op af Mobil Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. De er begge vilde med musikken fra 80’erne, og skaber fest og stemning overalt hvor de kommer.


Jørgen de Mylius er en levende legende med snart 60 år på CV’et hos Danmarks Radio. Som 16-årig debuterede han i 1963 på P3. Senere kom han til at stå i spidsen for en lang række tv programmer som Pop Nøglen, Stardust, Musikboxen og Eldorado. Jørgen de Mylius er også kendt som Mr. Grandprix. Siden 1978 har han været vært for det danske Melodi Grandprix 11 gange. Og hele 24 gange har han kommenteret det Internationale Melodi Grandprix. I dag er Jørgen de Mylius tilbage ved rødderne, og kan høres i radioen på DR P5. Her laver Jørgen de Mylius Eldorado hver lørdag fra kl. 14 - 16. Desuden også programmet Hithouse og med jævne mellemrum laver han også også portrætudsendelser om musikgrupper eller solister.

Peter Christensen har foreløbig ’kun’ 42 år på CV’et som DJ. Allerede som 10-årig blev forældrenes båndoptager flittigt brugt til at optage musik fra radioen, og som 14-årig gik det løs med arbejdet som DJ. I 1985 kunne Peter Christensen som 19-årig første gang høres på Radio Viborg, som var landets populæreste lokalradio op gennem 80’erne. Her blev han hurtigt en af radioens mange kendte studieværter, og har lavet stort set alle slags musikprogrammer indtil 2005. Han deltog også i konkurrencen Årets Discjockey i 1987, hvor han fik en 3. plads. Peter Christensen har desuden haft en finger med i spillet omkring de seneste Eldorado Boks CD udgivelser. Det er således Peter Christensen, som har renset og digitaliseret alle de sange, som er med på Eldorado Boks 6 og 7. Endvidere laver Peter Christensen forskellige former for indtaling fra sit eget studie, og fungerer som speaker til diverse arrangementer. Som noget nyt er der udvidet med videoproduktion og udvikling af diverse markedsføringskoncepter.

80’er festen starter med Peter Christensen, som varmer publikum op med nogle gode genhør som er til at synge med på, hvorefter Jørgen de Mylius indtager scenen og fyrer op under dansegulvet. Så er 80’er festen for alvor i gang! 80’erne er for mange stadig det årti med den bedste musik. Og både Jørgen de Mylius og Peter Christensen kender alle de store 80’er klassikere, danske som udenlandske. Peter Christensen har endvidere specialiseret sig i 80’ernes maxisingler, som han spiller nogle af i løbet af aftenen.

Kontakt Mobil Diskotek Venus for ledige datoer og pris.