diskotek venus til alletiders 90'er fest

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen skaber fest og stemning til 90'er fest.Diskotek Venus og DJ Peter Christensen skaber fest og stemning til 90'er fest.Diskotek til 90'er fest er endnu et speciale for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Glæd dig til et genhør med klassikere fra eksempelvis Backstreet Boys, Haddaway, Danser Med Drenge, Los Del Rio, Dr. Alban, Diskofil og mange andre...

Meget af musikken i 90'erne kendetegnes ved stadig at have noget af magien fra 80'erne over sig. Mange af sangene fra 90'erne har således vist sig også at være langtidsholdbare, og bliver stadig fundet frem af Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ved mange festlige lejligheder!

Til de som ønsker at feste og danse en hel aften til hits som 'What Is Love', I've Been Thinkin' About You', 'Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig', Sing Hallelujah, og mange andre, så book Diskotek Venus. Så kommer DJ Peter Christensen og skaber den helt rigtige stemning til en god 90'er fest.

Du møder en engageret, nærværende og yderst kompetent DJ. Peter Christensen har indtil videre 43 års erfaring på CV'et med at skabe fest og stemning til diverse fester landet over. Musikønsker er mere end velkomne.

Kontakt Diskotek Venus for priser og ledige datoer.

Har du prøvet Diskotek Venus 80'er fest med Jørgen de Mylius Eldorado Show?
Læs mere her!

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til din egen 90'er fest - BOOK NU!