Musik til bryllup med DJ Peter Christensen og Diskotek Venus. Så er der garanti for god musik, fest og stemning.Musik til bryllup med DJ Peter Christensen og Diskotek Venus. Så er der garanti for god musik, fest og stemning.Musik til bryllup med erfaren DJ der spiller god musik til fest og dans, og skaber god stemning. Sådan tænker mange brudepar om deres bryllupsfester, som der har været en del af blandt de mange fester som Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har været DJ til igennem årene. DJ til bryllup er et populært valg hos mange brudepar. Og fordi mange vælger DJ Peter Christensen og Diskotek Venus til bryllup fremfor et band, hænger sammen med den gode musik som leveres og måden den præsenteres på - God musik | Glade gæster!

Med foreløbig 40 års erfaring med at spille til fester og events landet over, så hører Peter Christensen til blandt eliten af de bedste DJ's i landet, som har lyst og evne til at skabe fest og god stemning. Og han ved (næsten) alt om populær bryllupsmusik fra de sidste 6 årtier.

God musik - til middag og fest

Under bryllupsmiddagen tager musikken i udgangspunktet afsæt i at være afdæmpet og uden det store tempo. Musikalsk ledsagelse til diverse festsange kan ofte imødekommes.

Efter bryllupsmiddagen gøres der klar til dans, og det starter på traditionel vis med, at brudeparret kaldes på gulvet til tonerne af ’Brudemarchen’. Og når brudepar og gæster er klar, så slås der over i ’Brudevalsen’. Efter den ligeså traditionsrige klip af strømper og lidt i brudekjolen, så står den på fest og dans.

Diskotek Venus til bryllup kendetegnes af sange som signalerer en hyldest til kærlighedens fest. Og ellers generelt god dansemusik som folk kender og holder af, tilsat passende mængder af det helt nye. Og er der ønske om, at der skal spilles nogle helt bestemte sange, så aftaler vi det blot på forhånd, ingen problem!

Diskotek Venus kan også bookes til først at spille under dansen. I stedet er det så typisk en hygge pianist, som spiller under middagen.

Om anlægget skal være stort eller lille er op til det enkelte brudepar at vurdere. Musikken og DJ Peter Christensen er det som skaber den gode fest og stemning. Et stort lysshow sætter prikken over ’i’et!

Ring eller mail for pris og ledige datoer.

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til dit eget bryllup - BOOK NU!