Diskotek og musik med top dj til bryllup

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen med god musik til bryllupDiskotek Venus og DJ Peter Christensen med god musik til bryllupMusik til bryllup har i mange år været en del af de mange fester som Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller til. Det er et populært valg hos mange brudepar, som er faldet for den alsidighed, som Diskotek Venus kan levere. Med foreløbig 40 års erfaring med at spille til fester og events landet over, så er Peter Christensen en erfaren DJ, som skaber god stemning. Og han ved (næsten) alt om populær bryllupsmusik fra de sidste 5 årtier.

musikvalg

Under bryllupsmiddagen tager musikken i udgangspunktet afsæt i at være afdæmpet og uden det store tempo. Musikalsk ledsagelse til diverse festsange kan ofte imødekommes.

Efter bryllupsmiddagen gøres der klar til dans, og det starter på traditionel vis med, at brudeparret kaldes på gulvet til tonerne af ’Brudemarchen’. Og når brudepar og gæster er klar, så slås der over i ’Brudevalsen’. Efter den ligeså traditionsrige klip af strømper og lidt i brudekjolen, så står den på fest og dans.

god dansemusik

Diskotek Venus til bryllup kendetegnes af sange som ’Tænder På Dig’ med Jakob Sveistrup og 'Love Someone' med Lukas Graham. Altså sange som signalerer en hyldest til kærligheden. Men ellers generelt god dansemusik som folk kender og holder af, tilsat passende mængder af det helt nye. Og er der ønske om, at der skal spilles nogle helt bestemte sange, så aftaler vi det blot på forhånd, ingen problem!

Diskotek Venus kan også bookes til først at spille under dansen. I stedet er det så typisk en hygge pianist, som spiller under middagen.

Om anlægget skal være stort eller lille er op til det enkelte brudepar at vurdere. Musikken og DJ Peter Christensen er det som skaber den gode fest og stemning. Et stort lysshow sætter prikken over ’i’et!

Ring eller mail for pris og ledige datoer.

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til dit eget bryllup - BOOK NU!