Musik Bryllup Aars

Musik til bryllup i Aars med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen i Restaurant Messen.Musik til bryllup i Aars med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen i Restaurant Messen.Mangler du god musik til bryllup i Aars med en af landets mest erfarne DJ's, så er Diskotek Venus det oplagte valg. Diskotek Venus DJ er Peter Christensen, som både er den lokale DJ i Aars, og har indtil videre 39 års erfaring med at spille til bryllup og andre gode fester og events.

Diskotek Venus foretrukne sted at spille til bryllup i Aars er i Restaurant Messen, som deler adresse med Messecenter Vesthimmerland.

Her er man sikker på god mad og betjening af et kompetent personale, der har stor erfaring med at afholde bryllup.

Diskotek Venus er det sikre valg af musik til bryllup i Aars, og DJ Peter Christensen er kendt for at skabe fest og stemning med masser af god musik.

Under bryllupsmiddagen hygges der om gæsterne med rolig og afdæmpet musik. Og senere spilles der op til dans med festlige og glade sange, som folk kender og holder af. Og ind i mellem også med nogle af de nyeste hits.

Blandt de sange som i udgangspunktet er på programmet til et bryllup er Jacob Sveistrup med 'Tænder På Dig' og Lukas Graham med 'Love Someone'. Og musikønsker er meget velkomne.

Læs en mere detaljeret beskrivelse om Diskotek Venus til bryllup via dette link: Diskotek Venus til Bryllup

Link til Restaurant Messen i Aars: Restaurant Messen