Diskotek Til Byfest, Sommerfest Og Markedsfest

Diskotek Venus til ByfestDiskotek Venus til ByfestDiskotek til Byfest, Sommerfest og Markedsfest er faste indslag for Diskotek Venus fra maj måned og frem til begyndelsen af september.

Det er ofte fester med mange hundrede gæster og det store lysshow. I 2019 gik turen blandt andet til Brændesgårdshaven på Bornholm med knap 3000 publikummer. Desuden var der også flere ELDORADO / 80’er fester sammen med Jørgen de Mylius. Til disse fester er det simpelthen bare fest og farver. Og som DJ er det bare dejligt at opleve når fadøl, musik, dans, fest, stemning, kys og kram går op i en højere enhed.

DJ Peter Christensen omringet af to glade piger til ByfestDJ Peter Christensen omringet af to glade piger til ByfestMusikken spænder vidt, da mennesker i alle aldre er med til disse fester. Så sangene som strømmer ud fra højttalerne kan være alt lige fra ’Himmelhunden’ til noget af det nyeste fra hitlisterne i en stor skøn sammenblanding. Så mærker man virkelig, at der er fest!

Og hvis der lægges ud med spisning, så er DJ Peter Christensen straks klar med lidt skålesange og let underholdning i mens der spises og drikkes.

Ring eller mail i god tid for pris og ledige datoer.