DJ til Firmafest med DJ Peter Christensen - Fest og stemning

At være DJ til firmafest er blandt de meget efterspurgte arrangementer hos Diskotek Venus med den yderst erfarne DJ Peter Christensen bag mixerpulten. I indtil videre 42 år har Diskotek Venus og DJ Peter Christensen leveret masser af god musik, fest og stemning til firmafester landet over.

Glæd dig til nogle festlige timer hvor god mad og drikke og samvær med gode kolleger går op i en højere enhed når Diskotek Venus og Peter Christensen er DJ til firmafest og spiller op til dans. Der kommer en lang række af store musikalske klassikere tilsat diverse godt af tidens nye toner fra både Danmark og udlandet. Og HUSK...musikønsker er ALTID velkommen!

Erfaren DJ gør en forskel

Med Diskotek Venus følger en af landets mest erfarne DJ med over 40 års erfaring og passion for at skabe fest og stemning, og som brænder for den gode musik. Det gør en forskel! Det har mange arrangører af firmafester for længst fundet ud af, når det er Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, som leverer musikken. Og der kommer stadig flere til!

Med Diskotek Venus og Peter Christensen som DJ til firmafest er du sikret masser af god musik, fest og stemning.Med Diskotek Venus og Peter Christensen som DJ til firmafest er du sikret masser af god musik, fest og stemning.

Stærkt alternativ til orkester

Diskotek Venus er sammenlignet med en Jukebox noget dyrere. Men det opvejes til fulde af en levende og nærværende DJ som følger med i købet. Og i forhold til et orkester er Diskotek Venus et stærkt alternativ og meget billigere. Samtidig er der musik hele aftenen – uden pauser hver time.

Under spisningen spilles der med passende mellemrum nogle syng med sange, og der sørges også for, at der kommer nogle skåle sange, osv.

Sammen om fest

Dansemusikken kan være alt lige fra Bamses Venner, Dodo & The Dodos, Aqua, Credence Clearwater Revival til nogle af tidens hits med blandt andre Rasmus Seebach og Volbeat. Alt i alt musik som folk kender og holder af, tilsat diverse ønsker fra publikum. Sådan laver vi sammen en fest!

Samarbejde med Jørgen de Mylius

Flere arrangører vælger også ofte et tema, hvor 80’er fest er et af de helt store hits for Diskotek Venus. DJ Peter Christensen har samarbejdet med Jørgen de Mylius omkring udgivelsen af de populære Eldorado CD bokse. I forbindelse med produktionen af ELDORADO 6 og 7 fik Peter Christensen til opgave at finde al musikken frem. På den konto har Peter Christensen selv renset og digitaliseret en lang række af sine egne gamle grammofonplader til brug på ELDORADO CD'erne. Jørgen de Mylius optræder også jævnligt med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til store ELDORADO / 80’er fester rundt om i landet. Det kan du læse mere om under menupunktet '80'er Fest'.

Ring eller mail i god tid for pris og ledige datoer.

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til din egen FIRMAFEST - BOOK NU!