Foredrag om angst og sygdom

Foredrag om angst og uventet sygdom med DJ Peter Christensen.Foredrag om angst og uventet sygdom med DJ Peter Christensen.Det kan for mange føre til frygt og angst, hvis man pludselig rammes af uventet alvorlig sygdom!

De fleste vil opleve et stort psykisk og fysisk pres, når man rammes af uventet sygdom. Og det sætter helt naturligt gang i en masse tanker og spekulationer, om hvordan skal det mon gå? Vil jeg dø af min sygdom?

Væk med frygt og angst

Med baggrund i egne erfaringer, så er målet for Peter Christensen med sit foredrag om angst og uventet sygdom, at hjælpe andre til et forløb med positive energier på trods af at man har fået stillet en uventet diagnose. Man skal pludselig forholde sig til at være syg, og skal måske gennemgå en stor operation. Det kan i mange tilfælde virke overvældende, og skabe angst og utryghed! Og det er netop IKKE hvad man har brug for i sådan en situation.

Midt i en masse fester og musik oplevede Peter Christensen i 2012 på egen krop at blive ramt af angst og uventet sygdom. Hans egen læge troede i første omgang, at han muligvis havde lungebetændelse. Men en CT-scanning afslørede et skræmmende billede af, at noget helt andet var rivende galt i hans krop. Og hans egen læge havde ALDRIG tidligere haft patienter med denne diagnose.

Hvordan hjælper jeg mig selv

Peter Christensen blev skræmt fra vid og sans, og fortæller i sit foredrag om angst for bedøvelse, og at skulle gennemgå en stor operation. En operation som i øvrigt slog fejl, og sendte ham tilbage på operationsbordet kun ni dage efter, og endte med knap en måneds indlæggelse til følge! Og i forløbet begyndte lægerne at tvivle på, om Peter ville klare den!

Foredraget giver værktøjer til at håndtere et stort psykisk pres med angst for bedøvelse og operation og efterfølgende komplikationer. Hvordan kan jeg bedst hjælpe mig selv? Peter Christensen var som hovedperson selv under et stort pres, både fysisk og psykisk. På et tidspunkt i hans forløb blev han opgivende, og mærkede kræfterne ebbe ud. Men pludselig var der bedring at spore, og det var en glædens dag, da han efter knap en måneds indlæggelse endelig blev udskrevet fra hospitalet.

Frygt og angst kunne have været undgået

Det meste af Peters egen frygt og angst beroede på uvidenhed og helt forkerte tanker og forestillinger om, hvad der ventede ham som patient. Peter Christensen har derfor samlet det meste af sit hold af læger og kirurger fra sit forløb. De medvirker i små videoklip i foredraget, og giver et reelt indblik i hvad der sker til undersøgelser og på operationsstuen.

Som kirurgen der opererede Peter anden gang siger: Peter har været igennem to store operationer, og ved hvordan det er at være indlagt, og har levet med uvished, frygt og angst! Derfor giver det god mening for os som læger at medvirke i små videoklip og fortælle, vise og skabe åbenhed om at være patient og ramt af sygdom!

Jørgen de Mylius og musikken hjalp

Foredraget krydres med en række gode musikoplevelser, som Peter Christensen har haft som DJ, og som hjalp ham med at komme igennem sygdomsforløbet. Blandt andet musikoplevelser sammen med Jørgen de Mylius, som han jævnligt optræder med til store Eldorado / 80'er fester rundt omkring i landet.

Book Peter Christensen med sit foredrag om angst og uventet sygdom. Brug kontaktformularen herunder.