Diskotek til Julebal med erfaren DJ

Diskotek Venus til JulebalDiskotek Venus til JulebalDiskotek til Julebal er for rigtig mange en god og årelang tradition. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har i mange år også været en fast del af den musikalske underholdning.

Med stor indlevelse og nærvær sørger Diskotek Venus og DJ Peter Christensen for masser af fest og stemning til ethvert godt Julebal. Til Julebal er mange ofte kommet hjem for at få lejlighed til at møde både familie og venner til nogle festlige timer i hinandens selskab.

Det betyder, at der også er forskellige behov blandt publikum til musikken. Derfor sammensætter Diskotek Venus og DJ Peter Christensen et godt og varieret mix af nye sange blandet op med gode genhør med tidligere hits. Herunder flere af de store juleklassikere. Musikønsker er ALTID velkomne, og opfyldes i den udstrækning, som det er muligt.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller typisk fra kl. 21 - 02 til Julebal. Ønskes et andet tidsrum så finder vi sammen den rette løsning.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kan også kombineres med for eksempel Jørgen de Mylius Eldorado Show eller sammen med et orkester.

Ring eller mail for priser og ledige datoer.