DJ til Julefrokost - Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen

DJ til Julefrokost - Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Det perfekte match af DJ's til en alletiders Julefrokost.DJ til Julefrokost - Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Det perfekte match af DJ's til en alletiders Julefrokost.DJ til Julefrokost - Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen er det perfekte match af DJ's til Julefrokost.

Med Diskotek Venus til Julefrokost følger den erfarne og yderst kompetente DJ Peter Christensen med over 40 år på CV'et i at skabe fest og stemning. Det gør en forskel! Det har mange julefrokost arrangører for længst fundet ud af, og der kommer stadig flere til. Kobles Jørgen de Mylius også på med hans Eldorado Show krydret med julehits, så bliver det ikke meget større! DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius er det perfekte match af DJ's til en alletiders julefrokost med god musik - fest og stemning - non stop hele aftenen.

DJ Peter Christensen disker op med en perlerække af de store julefrokost klassikere tilsat diverse godt fra Diskotek Venus store musiksamling med hits fra de seneste seks årtier. Alt i alt musik som folk kender, og holder af. Hvis Jørgen de Mylius også kobles på Julefrokosten, så giver han den gas med hans kendte ELDORADO SHOW med alt fra Volbeat - For Evigt til Ottawan - Hands Up - tilsat diverse populære julehits!

Under selve Julefrokosten spilles der med passende mellemrum nogle syng med sange, og der sørges også for, at der kommer nogle skålesange, osv.

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen kender hinanden særdeles godt, og det var derfor naturligt med Peters store viden og passion for musik, at invitere ham med til at producere de populære Eldorado CD bokse. I mange tilfælde endte det med, at DJ Peter Christensen rensede og digitaliserede mange af sine egne gamle singleplader, som kom med på Eldorado boksene. Læs mere under 80'er fest.

Mange prøver desværre uden held hvert år at booke Diskotek Venus til Julefrokost.
Ring eller mail derfor i rigtig god tid for pris og ledige datoer.

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sammen med Jørgen de Mylius til Julefrokost - BOOK NU!