Diskotek Til Julefrokost

Diskotek til Julefrokost med Diskotek Venus er blandt årets mest efterspurgte arrangementer.

Med Diskotek Venus til Julefrokost følger en erfaren og yderst kompetent DJ med 40 års erfaring i at skabe fest og stemning. Det gør en forskel! Det har mange arrangører for længst fundet ud af, når det er Diskotek Venus som leverer musikken. Og der kommer stadig flere til.

Juletiden er jo hjerternes fest, og der er altid noget ganske særligt over at spille til Julefrokost. Her mødes folk til nogle festlige timer med god mad og drikke (læs snaps og julebryg). Og så bliver der givet fuld gas på dansegulvet til nogle af de store musikalske juleklassikere og naturligvis en masse andet godt dansemusik fra Diskotek Venus store musiksamling. Her kan alle blive tilgodeset, uanset alder og musiksmag. Musikønsker er ALTID velkomne!

Diskotek Venus er lidt dyrere end en Jukebox, men til gengæld meget mere levende og nærværende. Og i forhold til et orkester er Diskotek Venus meget billigere samtidig med, at der er musik hele aftenen – uden pauser hver time!

Under selve Julefrokosten spilles der med passende mellemrum nogle syng med sange, og der sørges også for, at der kommer nogle skålesange, osv.

Og når der senere bydes op til dans, så er det til kendte toner fra Diskotek Venus store musikarkiv. Musikken kan være alt lige fra Bamses Venner, Credence Clearwater Revival til nogle af tidens hits med for eksempel Rasmus Seebach. Alt i alt musik som folk kender og holder af, tilsat helt nye udvalgte sange.

Skal Julefrokosten lige ha’ en tand til, så inviteres Jørgen de Mylius med som gæste DJ. Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen kender hinanden særdeles godt, og Jørgen de Mylius har flere gange involveret Peter Christensen i tilblivelsen af de populære Eldorado CD bokse. På både ELDORADO 6 og 7, er det således Peter Christensen som har leveret det meste af de sange som findes på de to ELDORADO bokse. Sange som Peter Christensen selv har renset og digitaliseret ud fra sin egen samling af gamle grammofonplader. Læs mere under 80'er fest.

Mange prøver desværre uden held hvert år at booke Diskotek Venus til Julefrokost.
Ring eller mail derfor i rigtig god tid for pris og ledige datoer.

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til din egen Julefrokost - BOOK NU!