Juleunderholdning - God julemusik - Sjove konkurrencer og fede præmier til Diskotek Venus Jule Tour

Juleunderholdning med DJ Peter Christensen der skaber julestemning med Diskotek Venus Jule Tour.Juleunderholdning med DJ Peter Christensen der skaber julestemning med Diskotek Venus Jule Tour.Juleunderholdningen er sikret for ALLE som bare ELSKER JULEN med masser af god julemusik til Diskotek Venus Jule Tour. Det hele toppes op med sjove konkurrencer for børn og voksne med fede præmier. Den erfarne og populære DJ Peter Christensen er klar til at sprede julestemning.

Efter en varm sommer med Diskotek Venus Sommer Tour, så rykkes der fra midten af november og frem til Jul indenfor i varmen med Diskotek Venus Jule Tour. Vi kommer i diverse butiks- og shoppingcentre, og skaber fest og julestemning med masser af god julemusik.

Sjove konkurrencer, flotte præmier


Undervejs bliver der mulighed for publikum til at ønske deres favorit julesang, og så bliver der masser af sjov med konkurrencer for både børn og voksne, lyder det glade budskab fra DJ Peter Christensen. Vinderne bliver belønnet med flotte præmier, som nok skal skabe juleglæde.

Konkurrencerne vil spænde vidt, men vil i høj grad have med Jul at gøre, lyder det med et stort smil fra DJ Peter Christensen.

Fra midten af november


Kontakt Diskotek Venus på mail info@diskotekvenus.dk eller grib telefonen og ring på 30982639 for nærmere information samt priser og ledige datoer for Diskotek Jule Tour 2022.

Diskotek Venus Jule Tour kan bookes til afvikling fra midten af november og frem til Jul.

Vi mødes til masser af god julemusik, julestemning, sjove konkurrencer, osv. i et butiks- eller shoppingcenter eller til et Jule-Event, måske i nærheden af hvor DU bor.