Diskotek Venus til Kobberbryllup

Med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er musikken til middag og dans til Kobberbryllup i sikre hænder.Med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er musikken til middag og dans til Kobberbryllup i sikre hænder.Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Kobberbryllup er hvert år at finde blandt diskotekets mange arrangementer og events, hvor der spilles op til fest og dans.

Med DJ Peter Christensens sædvanlige friske, uhøjtidelige og professionelle facon, så er musikken og stemningen til både middag og dans til Kobberbryllup i sikre hænder. Med foreløbig 40 år på CV'et så er DJ Peter Christensen en af landets mest erfarne DJ's til at gøre et Kobberbryllup til en musikalsk oplevelse og succes.

Indlevelse og nærvær i hvad der foregår både på og udenfor dansegulvet gør, at DJ Peter Christensen ofte kommer med en frisk kommentar i højttaleren. Brug af diverse lydeffekter og jingler er også en del af festlighederne.

Med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen som ankermand til Kobberbryllup, er man sikker på, at få en DJ som har kendskab til alle de store populære hits fra de sidste 5 årtier. DJ Peter Christensen er blandt landets førende DJ's, og modtager således hver uge en lang række nye sange direkte fra landets pladeselskaber. Men ellers er udgangspunktet altid at spille musik som folk kender og holder af.

Det er naturligvis også muligt at lave aftale om afspilning af bestemte sange, og nogle vælger også et musiktema. Var der nogen som sagde 80'er fest???

Så er et Kobberbryllup ved at nærme sig, så ring eller mail. Så tager vi en uforpligtende snak om hvordan det kan arrangeres.

Bliv også inspireret af et kig på de øvrige menupunkter under 'Vi Tilbyder' og på fanen 'Referencer'. Der er også mulighed for at blive inspireret ved at kigge på nogle af de mange videoer på Diskotek Venus Facebookside.

Du finder kontaktinfo nederst til venstre på siden samt link til Facebook.

Oplev Diskotek Venus til dit eget Kobberbryllup - BOOK NU!