Musikquiz - Oplev Live Musikquiz med DJ Peter Christensen

Musikquiz 'LIVE' med den populære og yderst erfarne DJ Peter Christensen, som havde 40 års jubilæum i 2020.Musikquiz 'LIVE' med den populære og yderst erfarne DJ Peter Christensen, som havde 40 års jubilæum i 2020.Oplev Musikquizzen - ABBA Forever eller andre underholdende musikquizzer LIVE med den yderst erfarne DJ Peter Christensen. Musikquiz er for alle som elsker god musik og sjov om at dyste på musikviden. Det handler egentlig slet ikke om at vinde, men om at have det sjovt og få en god musikalsk oplevelse, lyder det fra DJ og Quizmaster Peter Christensen.

God mad, musik, Quiz og dans


Peter elsker sit passionerede job som DJ, og at skabe fest og stemning med masser af god musik rundt om i landet. Med over 40 år på CV'et som DJ, har Peter opbygget en stor viden om meget af den musik han har spillet igennem de sidste fire årtier. På den baggrund opstod idéen med at skabe et banebrydende Quiz koncept.

Musikquizzer afviklet "LIVE" rundt omkring i landet er omdrejningspunktet. Men Quizzerne kan for eksempel også kombineres med fællesspisning, og tilsidst kan der afsluttes med dans til nogle af sangene, som der blev Quizzet om.

Det kan for eksempel være en rendyrket ABBA aften med Musikquizzen - ABBA Forever i anledning af ABBA's fantastiske comeback. Men listen af temaer, grupper og solister at musikquizze og feste til er nærmest uendelig.

Undervejs fortæller Peter Christensen også meget gerne historier om blandt andet sit samarbejde med Jørgen de Mylius om både Eldorado Boksene og FÆLLES DJ jobs. Og ikke mindst hele rejsen som DJ fra først at bruge vinylplader, dernæst CD'er og til nu om dage at bruge mp3 filer.

Musikquiz til alle over hele landet


DJ Peter Christensen glæder sig til at komme rundt i landet og optræde med sine musikquizzer. Det kan være steder som biblioteker, Kulturhuse, foreninger, osv.

Booking:
info@diskotekvenus.dk
Mobil 30 98 26 39