Musikquiz - Oplev Live Musikquiz med DJ Peter Christensen

Musikquiz 'LIVE' med den populære og yderst erfarne DJ Peter Christensen, som havde 40 års jubilæum i 2020.Musikquiz 'LIVE' med den populære og yderst erfarne DJ Peter Christensen, som havde 40 års jubilæum i 2020.Oplev Musikquizzen - ABBA Forever eller andre underholdende musikquizzer Live med den yderst erfarne DJ Peter Christensen. Musikquiz er for alle som elsker god musik og sjov om at dyste på musikviden. Det handler egentlig slet ikke om at vinde, men om at have det sjovt og få en god musikalsk oplevelse, lyder det fra DJ og Quizmaster Peter Christensen.

etablerede webshop


Peter elsker sit passionerede job som DJ, og at skabe fest og stemning med masser af god musik rundt om i landet. Det blev der under coronaen sat en brat stopper for, og dermed havde jeg pludselig ingen jobs! Der måtte tænkes ud af boksen, og derfor fik jeg etableret en webshop med festlige og underholdende musikquizzer. I første omgang en Quiz i anledning af mit 40 års DJ Jubilæum, og der er kommet flere Quizzer til sidenhen.

først musikquizzen - abba forever


Nu er det tid til at tage næste skridt - at komme rundt i landet og optræde 'Live' med i første omgang Musikquizzen - ABBA Forever. Men på sigt er der frit slag, og listen på temaer, grupper og solister at musikquizze om er nærmest uendelig. Undervejs fortæller jeg historier om blandt andet mit samarbejde med Jørgen de Mylius om både Eldorado Boksene og FÆLLES DJ jobs. Og ikke mindst hele rejsen fra først at bruge vinylplader, dernæst CD'er og nu om dage hvor det hele er digitalt med mp3 filer.

musikquiz hvor det ønskes


Jeg glæder mig til at komme rundt og optræde med Musikquizzen - ABBA Forever i anledning af ABBA's historiske comeback. Det kan være steder som biblioteker, Kulturhuse, foreninger, osv.

Læs mere om både musikquizzen - ABBA Forever og de andre festlige og underholdende musikquizzer som tilbydes både 'Live' og 'Online' i webshoppen.

Send en mail til info@diskotekvenus.dk med forespørgsel på pris og ledige datoer.

Rigtig god fornøjelse

Peter, Diskotek Venus