Musikquiz - Musikquizzer til fest og hygge med god musik

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har 40 Års Jubilæum, som markeres med en alletiders musikquiz. Diskotek Venus tilbyder også andre musikquizzer.Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har 40 Års Jubilæum, som markeres med en alletiders musikquiz. Diskotek Venus tilbyder også andre musikquizzer.Musikquiz som skaber fest og hygge med god musik præsenteret af DJ Peter Christensen. Perfekt underholdning med familie og venner. Musikquizzen der bare SKAL prøves!

Overrask familie, venner eller arbejdskolleger med en alletiders musikquiz præsenteret af DJ Peter Christensen.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har i år 40 års jubilæum. Det markeres med en helt særlig jubilæums musikquiz, som kan købes i Diskotek Venus webshop.

Med denne unikke musikquiz så kan du på festlig vis sætte konen, kæresten, familien, vennerne eller arbejdskollegerne sammen i en alle tiders dyst på musikviden. En musikquiz, som samtidig vil skabe fest og stemning! Musikquizzen er også yderst velegnet til en privatfest, firmafest eller lignende.

Og undervejs bliver der mulighed for både at synge med og danse til den gode musik, som er med i musikquizzen.

Til slut rundes der af med en festlig fejring af vinderen, som får håneretten over taberne i rigtig lang tid!

HUSK, at der blandt de første 200 købere af musikquizzen trækkes lod om et tandemspring fra fire kilometers højde i samarbejde med Nordjysk Faldskærmsklub.

Og blandt de første 50 købere af musikquizzen trækkes der lod om 3 stk. gaveæsker fra Aalborg Chokoladen...mums, og 2 stk. billetter til Høstfest i Fårup Sommerland.

Diskotek Venus tilbyder også en skræddersyet musikquiz, som laves ud fra egne ønsker om hvilke og hvor mange sange der skal med i musikquizzen, osv.

Og med en skræddersyet musikquiz er der også mulighed for at få DJ Peter Christensen til at fortælle sjove historier om nogle af deltagerne i musikquizzen eller om oplevelser, som relaterer til en eller flere af deltagerne i musikquizzen. Der er mange muligheder for at gøre musikquizzen unik og ekstra festlig.

Kontakt DJ Peter Christensen og Diskotek Venus for at høre nærmere om muligheden for at få lavet en skræddersyet musikquiz der passer til lige den begivenhed du planlægger.

Brug kontaktformularen nederst på siden eller giv et kald på telefonen.