Diskotek Til Oktoberfest Og Tyrolerfest

Diskotek til Tyrolerfest og Oktoberfest er med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen bag pulten et sikkert hit!

Så går du med planer om at arrangere en fest med skummende øl i lange baner, og musik som skaber den helt rigtige Tyrolerfest / Oktoberfest stemning, så læs trygt videre.

Peter Christensen har indtil videre 41 års erfaring som DJ, og han ved også hvordan en Tyroler / Oktoberfest skal skrues sammen. Lige som til de store fester i München, så handler det i høj grad om at skåle. Og det signaleres til publikum igennem en række forskellige tyske skålesange.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Oktoberfest i Grøften i Tivoli 2017.Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Oktoberfest i Grøften i Tivoli 2017.Undervejs lægger DJ Peter Christensen også op til noget fællessang, hvor der blandt andet bliver sunget om…ØL!

Når der skal danses igennem kan du glæde dig til masser af godt musik på tysk, tilsat nogle gode udvalgte danske sange, som passer i stilen til en rigtig god dansk Tyroler/Oktober Fest.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var i 2017 med til at starte en ny tradition med Oktoberfest i Grøften i Tivoli. Det gik ikke stille af...!

Lad Tyrolerfesten eller Oktoberfesten begynde…SKÅL!!!

Ring eller mail for pris og ledige datoer.