DJ Til Privatfest

Diskotek Venus til fødselsdagsfest, kobberbryllup, sølvbryllup, osv.Diskotek Venus til fødselsdagsfest, kobberbryllup, sølvbryllup, osv.DJ til fødselsdagsfest, kobberbryllup eller sølvbryllup er et sikkert hit for Diskotek Venus.

Lige siden at DJ Peter Christensen indledte sin karriere som DJ i 1980, så har private fester altid været en del af programmet – og er det stadig!

Til en privatfest gælder nøgleordene hygge, fest, stemning og masser af god musik. Det skaber Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Det hele krydres ofte også med lidt underholdning til stor glæde og morskab for alle gæster.

Hvis ikke andet er aftalt så udvælges musikken som udgangspunkt ud fra hvilken alder flertallet af gæster har til en given fest. Og så suppleres der i løbet af aftenen med andet velvalgt musik i passende mængde tilføjet eventuelle musikønsker, som altid er velkomne!

Musiksamlingen er omfattende og indeholder stort set al populær musik fra de sidste 5 årtier. Også nogle af de mere sjældne sange, og dem som mange har ’Gemt Eller Glemt’. DJ Peter Christensen besidder således en stor viden om musik, som han har opnået både som DJ, men ikke mindst også på grund af knap 20 år som studievært på Radio Viborg i perioden fra 1985 til 2005.

DJ Peter Christensen har også arbejdet sammen med Jørgen de Mylius omkring udgivelsen af de populære Eldorado CD Bokse. På de to sidste Eldorado boks udgivelser, Eldorado 6 og Eldorado 7, er det således Peter Christensen, som har leveret størstedelen af musikken baseret på hans egne gamle grammofonplader, som han selv har renset og digitaliseret. Derfor vælger mange også 80'er fest som tema med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til private fester.

Ring eller mail i god tid inden festen for pris og ledige datoer.