Diskotek Venus Sommer Tour 2021 - fest og god musik

Diskotek Venus Sommer Tour 2021 skaber fest og stemning i sommerlandet.Diskotek Venus Sommer Tour 2021 skaber fest og stemning i sommerlandet.Diskotek Venus Sommer Tour fortsætter i 2021 med topunderholdning rundt om i sommerlandet. Konceptet er helt enkelt at skabe fest og stemning ved at forene masser af god musik med sjove konkurrencer og fede præmier.
Jørgen de Mylius optræder som gæste DJ med hans ELDORADO SHOW!

en god idé

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har været på banen i indtil videre 40 år. Det har givet masser af erfaring, men også lyst og evne til at sætte nye mål. De gode idéer har det med pludselig at komme, og på den måde blev Diskotek Venus Sommer Tour en realitet. Og Touren fortsætter på fjerde år i 2021. På grund af coronaen så blev der ikke meget fest i forbindelse med Diskotek Venus og DJ Peter Christensens 40 Års Jubilæum. Det håber vi på at gøre noget ved i 2021.

Diskotek Venus Sommer Tour er i udgangspunktet en eftermiddagsevent. Stederne vi kommer kan være alt lige fra byfester, sommerlande, forlystelsesparker, festivaler, osv.

Jørgen de Mylius optræder med sit ELDORADO SHOW ved Diskotek Venus Sommer Tour 2021.Jørgen de Mylius optræder med sit ELDORADO SHOW ved Diskotek Venus Sommer Tour 2021.

sjove konkurrencer

Undervejs bliver der mulighed for publikum til at ønske sange, og man bliver måske også inviteret op på scenen. Og så bliver der som nævnt en masse sjove konkurrencer med flotte præmier af stor værdi for vinderne! En af konkurrencerne kan for eksempel være mellem to familier der på hurtigst mulige tid skal trække en bil. Det kan også være at spille bowling med en alternativ kugle til at vælte keglerne.

gæste dj jørgen de mylius

Diskotek Venus Sommer Tour 2021 bliver igen med Danmarks nok mest kendte DJ gennem seks årtier Jørgen de Mylius med hans populære ELDORADO SHOW. Her disker han op med en lang række store klassikere fra hans tid som vært i TV-udgaven af ELDORADO tilsat diverse nyere og ældre sange.

Jørgen de Mylius er præcis som DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus bidt af musikken, og er rigtig god til at skabe fest og stemning.

Diskotek Venus Sommer Tour 2021 kommer igen til solskinsøen Bornholm. Det bliver som i 2020 i Bornholms forlystelsespark Brændesgårdshaven. Udover en masse sjove konkurrencer bliver det igen med Børne MGP, hvor Jørgen de Mylius står for præsentationen. Et mindre ELDORADO SHOW bliver der dog sikkert også tid til. Læs mere om Brændesgårdshaven her: https://www.braendesgaardshaven.com/

Kontakt Diskotek Venus via formularen nederst på siden eller grib telefonen for nærmere information samt priser og ledige datoer for Diskotek Venus Sommer Tour 2021.

Vi ses ude i sommerlandet...!