Diskotek Venus Sommer Tour 2022 - fest, god musik, sjove konkurrencer

Diskotek Venus Sommer Tour 2022 skaber fest og stemning i sommerlandet.Diskotek Venus Sommer Tour 2022 skaber fest og stemning i sommerlandet.Diskotek Venus Sommer Tour fortsætter i 2022 med topunderholdning rundt om i sommerlandet. Konceptet er helt enkelt at skabe fest og stemning ved at forene masser af god musik med sjove konkurrencer og fede præmier.
Jørgen de Mylius optræder som gæste DJ med hans ELDORADO SHOW!

en god idé

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har været på banen i indtil videre 41 år. Det har givet masser af erfaring, men også lyst og evne til at sætte nye mål. De gode idéer har det med pludselig at komme, og på den måde blev Diskotek Venus Sommer Tour en realitet. Og Touren fortsætter på femte år i 2022.

Diskotek Venus Sommer Tour er i udgangspunktet en eftermiddagsevent. Stederne vi kommer kan være alt lige fra byfester, sommerlande, forlystelsesparker, festivaler, osv.

Jørgen de Mylius optræder med sit ELDORADO SHOW ved Diskotek Venus Sommer Tour 2021.Jørgen de Mylius optræder med sit ELDORADO SHOW ved Diskotek Venus Sommer Tour 2021.

sjove konkurrencer

Undervejs bliver der mulighed for publikum til at ønske sange, og man bliver måske også inviteret op på scenen. Og så bliver der som nævnt en masse sjove konkurrencer med flotte præmier af stor værdi for vinderne! En af konkurrencerne kan for eksempel være mellem to familier der på hurtigst mulige tid skal trække en bil. Det kan også være at spille bowling med en alternativ kugle til at vælte keglerne.

gæste dj jørgen de mylius

Diskotek Venus Sommer Tour 2022 bliver igen med Danmarks nok mest kendte og legendariske DJ gennem seks årtier Jørgen de Mylius med hans populære ELDORADO SHOW. Her disker han op med en lang række store klassikere fra hans tid som vært i TV-udgaven af ELDORADO tilsat diverse nyere og ældre sange.

Jørgen de Mylius er præcis som DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus bidt af musikken, og er rigtig god til at skabe fest og stemning.

Diskotek Venus Sommer Tour 2022 kommer for femte år i træk til solskinsøen Bornholm. Det bliver som altid i Bornholms forlystelsespark Brændesgårdshaven. Udover en masse sjove konkurrencer bliver det formentlig igen med Børne MGP, hvor Jørgen de Mylius vil stå for præsentationen af deltagerne. Men lidt ELDORADO SHOW skal der også nok blive tid til. Læs mere om Brændesgårdshaven her: https://www.braendesgaardshaven.com/

Kontakt Diskotek Venus via formularen nederst på siden eller grib telefonen for nærmere information samt priser og ledige datoer for Diskotek Venus Sommer Tour 2022.

Vi ses ude i sommerlandet...!