Diskotek Venus Sommer Tour 2023 - fest, god musik, sjove konkurrencer

Diskotek Venus Sommer Tour 2023 skaber fest og stemning i sommerlandet. Book NU!Diskotek Venus Sommer Tour 2023 skaber fest og stemning i sommerlandet. Book NU!Diskotek Venus Sommer Tour fortsætter i 2023 med topunderholdning rundt om i sommerlandet. Konceptet er helt enkelt at skabe fest og stemning ved at forene masser af god musik med sjove konkurrencer og fede præmier for både børn og voksne.
Jørgen de Mylius optræder som gæste DJ med hans ELDORADO SHOW!

en god idé

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har været på banen i indtil videre 42 år. Det har givet masser af erfaring, men også lyst og evne til at sætte nye mål. De gode idéer har det med pludselig at komme, og på den måde blev Diskotek Venus Sommer Tour en realitet.

Diskotek Venus Sommer Tour er i udgangspunktet en eftermiddagsevent. Stederne vi kommer kan være alt lige fra byfester, sommerlande, forlystelsesparker, festivaler, osv.

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen er klar til Diskotek Venus Sommer Tour 2023. Book NU!Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen er klar til Diskotek Venus Sommer Tour 2023. Book NU!

Både for børn og voksne

Undervejs bliver der mulighed for publikum til at ønske sange, og man bliver måske også inviteret op på scenen. Og så bliver der som nævnt en masse sjove konkurrencer for både børn og voksne med flotte præmier af stor værdi for vinderne! En af konkurrencerne kan for eksempel være mellem to familier der på hurtigst mulige tid skal trække en bil. Det kan også være at spille bowling med en alternativ kugle til at vælte keglerne.

gæste dj jørgen de mylius

Diskotek Venus Sommer Tour 2023 bliver igen med Danmarks nok mest kendte og legendariske DJ gennem syv årtier - selveste Jørgen de Mylius. Den levende radio- og tv legende har i 2023 et imponerende 60 års jubilæum hos DR. Jørgen de Mylius optræder med hans populære ELDORADO SHOW. Her disker han op med en lang række store klassikere fra hans tid som vært i TV-udgaven af ELDORADO tilsat diverse nyere og ældre sange.

Jørgen de Mylius er præcis som DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus bidt af musikken, og er rigtig god til at skabe fest og stemning.

Diskotek Venus Sommer Tour 2023 kommer for sjette år i træk til solskinsøen Bornholm. Det bliver som altid i Bornholms forlystelsespark Brændesgårdshaven. Udover en masse sjove konkurrencer gentager vi efter planen succesen med Børne MGP, hvor Jørgen de Mylius vil stå for præsentationen af deltagerne. Men lidt ELDORADO SHOW skal der også nok blive tid til. Læs mere om Brændesgårdshaven her: https://www.braendesgaardshaven.com/

Kontakt Diskotek Venus via formularen nederst på siden eller grib telefonen for nærmere information samt priser og ledige datoer for Diskotek Venus Sommer Tour 2023.

Vi ses ude i sommerlandet...!