Diskotek Til Traktortræk

Diskotek Venus til TraktortrækDiskotek Venus til TraktortrækDiskotek til traktortræk med speak, musik og jingler har udviklet sig til at være et rigtigt hit for Diskotek Venus. Det gælder både alle trækkerne og ikke mindst publikum, som er til røg og larm.

Med DJ Peter Christensens store indlevelse i hele afviklingen af et traktortræk, går det hele op i en højere enhed, når motorerne får fuld gas, og traktorerne trækker den store slæde ned ad banen. DET SKAL OPLEVES!!!

Peter Christensen er en af de mest erfarne speakere i landet. Peter Christensen var angiveligt den første DJ til at kombinere diskotek og traktortræk. Konceptet er de senere år blevet ”lånt” af andre mobile diskoteker, som efter bedste evne forsøger at efterligne jingler og lydeffekter. Men Diskotek Venus og Peter Christensen ER DEN ÆGTE VARE.

Peter Christensen var derfor også det naturlige valg, da det første DM i traktortræk blev afviklet ved Vejle i 2002. De senere år er Peter Christensen også blevet valgt som speaker til flere store traktortræk på Sjælland. I 2013 overraskede Peter Christensen således en masse tilskuere på Roskilde Dyrskue. I al hemmelighed var Peter Christensen kommet op i et nærliggende Pariserhjul, og var på den måde uden tvivl den første til at speake et traktortræk fra toppen af et Pariserhjul!

Hele afviklingen af et traktortræk understøttes af lydeffekter, blandt andet når der er Full Pull. Diskotek Venus råder således over en lang række Full Pull jingler. Disse jingler er meget populære blandt både 'trækkere' og publikum og efterspørges ofte på mailen efter et traktortræk.

Vil du booke Diskotek Venus til traktortræk, så tag kontakt i god tid, da kalenderen hurtigt bliver fyldt op, og mange ringer forgæves, men måske er du heldig at ramme en ledig dato.

Du finder kontaktinfo allernederst på siden.