Underholdning til fest

Diskotek Venus tilbyder også pakkeløsninger.Diskotek Venus tilbyder også pakkeløsninger.Underholdning til firmafest, privatfest, julefrokost eller foreningsfest, er ofte efterspurgt inden det går løs på dansegulvet.

Diskotek Venus kan således tilbyde en pakkeløsning, hvor der både er musik og festunderholdning i pakken.

Vi samarbejder med nogle optrædende, som er blandt de bedste i landet med underholdning til fest.

Jørgen de Mylius kræver ikke nogen nærmere præsentation. Han er kendt af alle og koblet sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er der tale om et helt unikt makkerpar, som skaber fest og stemning hele aftenen.

Gry Meilstrup drager landet rundt med sit Grandprix Show, og er et meget populært indslag. Gry skaber på sin helt egen facon syng-med stemning, og optræder naturligvis også med sin egen grandprix sang 'Kloden Drejer' ledsaget af det kendte rejehop!

Peter Philipsen og Kim Larsen Jam er overbevisende tæt på den ægte vare! Derfor ligger det til højrebenet også at have Peter Philipsen med på holdet som ekstra underholdning. Konceptet med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sammen med Peter Philipsen som Kim Larsen kopi er afprøvet! Og det fungerer!!!

Diskotek Venus er også stolte over samarbejdet med Kristian Skovbo. Kristian er tryllekunstner og formidler sine tricks tilsat en god portion humor og standup. Det er festunderholdning i topklasse!

Læs mere om hver enkelt ved at klikke på deres navn:
Jørgen de Mylius - Eldorado Show
Gry Meilstrup - Grandprix Show
Peter Philipsen - Kim Larsen Jam
Kasper Nielsen - Komiker
Kristian Skovbo - Tryllekunstner

Kontakt Diskotek Venus for priser og ledige datoer.