Gry Grand Prix Show

Gry - Grand Prix Show er en festlig oplevelse sammen med Diskotek Venus.Gry - Grand Prix Show er en festlig oplevelse sammen med Diskotek Venus.Gry Meilstrup blev for alvor landskendt da hun i 1983 vandt det danske Melodi Grand Prix med 'Kloden Drejer'. Sangen fik et ekstra twist med det berømte 'rejehop', som Gry stadig optræder med.

Som en del af en pakkeløsning er det muligt at komme til at opleve Gry med sit Grand Prix Show til store firmafester, privatfester og events sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Gry leverer et genhør med en række af de mest kendte grandprix sange, og er lige som Diskotek Venus kendt for at skabe fest og stemning, hvor folk synger med til en masse god musik.

Det gælder for eksempel Diggi Loo-Diggi Ley, Danse I Måneskin, Hold Me Now, Vi Maler Byen Rød, Kloden Drejer (med rejehop) og mange mange flere...!

Gry er for alvor tilbage i rampelyset og fik i 2016 årets dansktop hit med sangen 'Kom Og Kys Mig'. En sang som har lyden af 80'erne over sig takket være musik komponeret af Gry's mand Per Meilstrup og en tekst som Gry har skrevet sammen med ingen ringere end Keld Heick!

Vi glæder os i Diskotek Venus over samarbejdet med Gry til mange gode fester rundt om i landet.

Kontakt Diskotek Venus for priser og ledige datoer.