kim larsen jam

Peter Philipsen - En tro kopi af Kim Larsen!Peter Philipsen - En tro kopi af Kim Larsen!Da Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til en fest dannede par med Peter Philipsen, var vi ikke i tvivl om, at han skulle med på holdet af Diskotek Venus håndplukkede underholdere.

Peter Philipsen er at betragte som en tro Kim Larsen kopi. Ligheden er slående og med et perfekt lydspor til at ledsage guitarspillet, så er det nærmest som at være til koncert med Kim Larsen.

Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen-kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.

Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Og musikken omfatter en lang række store Kim Larsen klassikere, men også Kvinde Min og Rabalderstræde fra Gasolin-tiden, lige til at synge med på!

DJ Peter Christensen fotograferet sammen med Kim Larsen kopien Peter Philipsen.DJ Peter Christensen fotograferet sammen med Kim Larsen kopien Peter Philipsen.Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks – kun vaskeægte magi. Det er ikke kun ”lige ved og næsten” – det er som at være der selv.

Skal den have en tand til, så inviterer Peter Philipsen gerne hele orkesteret Kim Larsen Jam med.

Så går du med planer om at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til en større privatfest, byfest, , firmafest, julefrokost, etc. hvor der også er plads og budget til noget ekstra underholdning, så er Peter Philipsen og Kim Larsen Jam et stærkt valg, da de supplerer Diskotek Venus og DJ Peter Christensen på fornemmeste vis.

Til mindre arrangementer er det perfekte valg, at booke Peter Philipsen solo sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Kontakt Diskotek Venus for priser og ledige datoer.