Diskotek til ungdomsfest

Diskotek Venus spiller de fede hits fra hitlisten

Diskotek til halfest, gymnasiefest, skolefest, alkoholfri fest eller slet og ret ungdomsfest. Fællesnævneren for alle de her arrangementer er fest og farver. Masser af fed musik fra Dancechart.dk og meget andet godt musik fra ungdommens verden.

Her er musiknavne som Ava Max, Youngblood, Nik & Jay, Justin Timberlake, og Bro svære at komme udenom.

Diskotek Venus til UngdomsfestDiskotek Venus til UngdomsfestDiskotek Venus har spillet til masser af ungdomsfester lige siden starten tilbage i 1980.

DJ Peter Christensen er blandt landets førende DJ's og derfor også blandt medlemmerne af Ideal Promotion. Det betyder en fast ugentlig leverance af friske hits direkte fra landets pladeselskaber. Ofte modtager DJ Peter Christensen sange som endnu ikke er blevet udgivet officielt. Derfor kan du i selskab med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen være heldig at høre noget musik for aller første gang!

Du er meget velkommen til at ønske musik, men til ungdomsfester er der knald på, og så er der som regel ikke tid til at opfylde alle musikønsker. Men DJ Peter Christensen spiller så mange ønsker som muligt i løbet af aftenen.

En stor ungdomsfest med Diskotek Venus kan kombineres med diverse optræden. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige navn til at komme og optræde i løbet af aftenen.

Vi ses derude...!