MUSIKQUIZ

Musikquizzer med forskellige temaer og masser af god musik. Musikquizzer som skaber fest, stemning og masser af hygge. Syng med og dans!

Det er hvad der venter i musikquizzerne, når det på én gang bliver både sjovt og med mulighed for at synge med og danse undervejs. Det handler IKKE om at vinde, men først og fremmest om bare at være med i en af musikquizzerne - At mærke glæden ved at være sammen om en sjov musikalsk oplevelse og have en fest!

Musikquizzerne skaber fest, glæde og godt humør


Hvad skal jeg med en musikquiz, spørger du måske? Du skal simpelthen ha' det sjovt sammen med din familie, venner eller arbejdskolleger og dyste på musikviden om solister, grupper, titler og årstal, lyder det kontante svar fra DJ Peter Christensen. Jeg har som DJ i mere end 40 år oplevet hvor glade folk bliver, og kommer i godt humør, når jeg spiller masser af god musik, og skaber fest og stemning. Det er mit arbejde, og det jeg brænder for!

Det kommer også til udtryk i Musikquizzerne, hvor jeg kombinerer masser af god musik med Quiz og gode historier. Det gør musikquizzerne til en musikalsk oplevelse med fest, hygge, god stemning, og mulighed for at synge med og danse undervejs. Og i flere af Musikquizzerne er der også medvirken af kendte kunstnere og sjældne musikklip, som ikke kan høres andre steder - DERFOR, har du brug for en eller flere af musikquizzerne fra Diskotek Venus Online og DJ Peter Christensen. Vil du gå glip af det? Nej vel...!

Musikquizzerne er skabt til brug sammen med familie, venner eller arbejdskolleger - hjemme i stuen - på terrassen - til en grillfest - på en ferietur - Julefrokost - Nytårsaften - Firmaevent - Polterabend - Venindetur - Herretur, osv.

Musikquizzer med stor underholdningsværdi


Det handler som nævnt egentlig ikke om at vinde. Dysten om at vinde i musikquizzerne er blot en BONUS oveni, som bare gør oplevelsen større og spændende! Musikquizzerne skaber fest og stemning og præsenteres af DJ Peter Christensen, som i 2020 havde 40 Års Jubilæum som DJ. Peter er blandt de mest erfarne og dygtige DJ's i landet, og bruger i musikquizzerne sin enormt store viden om populær musik og store klassikere fra de seneste seks årtier.

Musikquiz med DJ Peter Christensen som Quizmaster. God musik og Quiz der skaber glæde, fest og stemning.Musikquiz med DJ Peter Christensen som Quizmaster. God musik og Quiz der skaber glæde, fest og stemning.Det her får du ved køb af en musikquiz:

- Sjov og spas med at gætte musik
- Fest og stemning med familie/venner/kolleger
- Masser af god musik at synge og danse til
- Festlig afslutning med kåring af vinderen
- Præsenteret af DJ Peter Christensen
- Svarark til at printe ud til alle deltagere
- God underholdning i ca. 45 minutter

Vælg DIN favorit MUSIKQUIZ ved at klikke på billederne i menuen herunder, hvor du kommer videre til en side med en smagsprøve, videoer, mere information om musikquizzen, priser og mulighed for køb af den valgte musikquiz.

Bemærk - Ved køb af adgang til Musikquizzen - DANMARKS INDSAMLING går AL indtægt til DANMARKS INDSAMLING 2022.

Blandt de første 200 købere af musikquizzerne SHUBIDUA og 40 Års Jubilæum trækkes der lod om et Tandemspring fra 4 kilometers højde i samarbejde med www.njfk.dk. Og blandt de første 100 købere af musikquizzen - SOMMERHITS trækkes der lod om to særlige VIP svæveflyvninger i samarbejde med www.aviator.dk.

Vælg din Musikquiz