MUSIKQUIZ

Musikquizzer med forskellige temaer og masser af god musik. Inviter familie og venner på musik og quiz som skaber fest, hygge og god stemning. Syng med og dans!

Det er hvad der venter i musikquizzerne, når det på én gang bliver både sjovt og med mulighed for at synge med og danse undervejs. Det handler først og fremmest om bare at være med i musikquizzen, og mærke glæden ved at være sammen om en sjov musikalsk oplevelse og have en fest!

God Musik og Quiz forenes og gør musikquizzerne til en musikalsk oplevelse med fest, hygge og stemning sammen med familie og venner. Musikquizzerne er skabt til brug - hjemme i stuen - på terrassen - til en grillfest - på en ferietur - Julefrokost - Nytårsaften - Firmaevent - Polterabend - Venindetur - Herretur, osv.

Dysten om at vinde i musikquizzerne er en BONUS oveni, som bare gør oplevelsen større og spændende! Musikquizzerne præsenteres af DJ Peter Christensen, som har 40 Års Jubilæum. Peter er blandt de mest erfarne og dygtige DJ's i landet, og bruger i musikquizzerne sin store viden om populær musik fra de seneste seks årtier.

Musikquiz med DJ Peter Christensen som Quizmaster. God musik og Quiz der skaber glæde, fest og stemning.Musikquiz med DJ Peter Christensen som Quizmaster. God musik og Quiz der skaber glæde, fest og stemning.Det her får du ved køb af en musikquiz:

- Sjov og spas med at gætte musik
- Fest og stemning med familie/venner/kolleger
- Masser af god musik at synge og danse til
- Festlig afslutning med kåring af vinderen
- Præsenteret af DJ Peter Christensen
- Svarark til at printe ud til alle deltagere
- God underholdning i ca. 45 minutter

Vælg DIN favorit MUSIKQUIZ ved at klikke på billederne i menuen herunder, hvor du kommer videre til en side med en smagsprøve, videoer, mere information om musikquizzen, priser og mulighed for køb af den valgte musikquiz.

Bemærk - Ved køb af adgang til Musikquizzen - DANMARKS INDSAMLING går AL indtægt til DANMARKS INDSAMLING 2022.

Blandt de første 200 købere af musikquizzerne SHUBIDUA og 40 Års Jubilæum trækkes der lod om et Tandemspring fra 4 kilometers højde i samarbejde med www.njfk.dk. Og blandt de første 100 købere af musikquizzen - SOMMERHITS trækkes der lod om to særlige VIP svæveflyvninger i samarbejde med www.aviator.dk.

Vælg din Musikquiz