Musikquiz med forskellige temaer og god musik til fest og hygge. Lige nu tilbydes den aktuelle musikquiz Diskotek Venus & DJ Peter Christensen - 40 Års Jubilæum samt SOMMERHITS!Musikquiz med forskellige temaer og god musik til fest og hygge. Lige nu tilbydes den aktuelle musikquiz Diskotek Venus & DJ Peter Christensen - 40 Års Jubilæum samt SOMMERHITS!Musikquizzer med forskellige temaer og masser af god musik. Inviter familie og venner på musik og quiz som skaber fest, hygge og god stemning. Syng med og dans!

Det er hvad der venter i musikquizzerne, når det på én gang bliver både sjovt og med mulighed for at synge med og danse undervejs. Det handler først og fremmest om blot at være med i musikquizzen, og mærke glæden ved at være sammen om en god og sjov musikalsk oplevelse! Dysten om at vinde gør bare oplevelsen større! Musikquizzerne præsenteres af DJ Peter Christensen, som har 40 Års Jubilæum. Peter er blandt de mest erfarne og dygtige DJ's i landet, og har en stor viden om populær musik fra de seneste seks årtier.

Musikquizzerne er skabt til fest, hygge og stemning sammen med familie og venner hjemme i stuen, på terrassen, til en grillfest, på en ferietur, til julefrokost, polterabend, venindetur, herretur, osv.

Det her får du ved køb af en musikquiz:

- Sjov og spas med at gætte musik
- Fest og stemning med familie og venner
- Masser af god musik at synge og danse til
- Festlig afslutning med kåring af vinderen
- Præsenteret af DJ Peter Christensen
- Svarark til at printe ud til alle deltagere
- God underholdning i ca. 45 minutter

Vælg din MUSIKQUIZ ved at klikke på billederne i menuen herunder, hvor du finder en gratis smagsprøve, videoer, mere information om hver enkelt musikquiz, priser og mulighed for køb af de forskellige musikquizzer.

Blandt de første 200 købere af musikquizzen 40 Års Jubilæum trækkes der blandt andet lod om et Tandemspring fra 4 kilometers højde i samarbejde med www.njfk.dk.

Og blandt de første 100 købere af musikquizzen - SOMMERHITS trækkes der lod om to særlige VIP svæveflyvninger i samarbejde med www.aviator.dk.

Vælg din Musikquiz