Musikquiz - 40 Års Jubilæum

Underholdning i anledning af Diskotek Venus & DJ Peter Christensen 40 Års Jubilæum.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har 40 Års Jubilæum i 2020. Det markeres med alletiders musikquiz med fest og stemning.Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har 40 Års Jubilæum i 2020. Det markeres med alletiders musikquiz med fest og stemning.Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har i år 40 års jubilæum. Det markeres nu med en helt særlig musikquiz, som kan købes i den nye webshop Diskotek Venus Online.

Nu er muligheden der for på helt legal vis at banke konen, kæresten, familien eller vennerne i en alle tiders musikquiz, som vil skabe fest og stemning.

Musikquizzen er perfekt til hygge hjemme i stuen, til sjov på terrassen med vennerne, i sommerhuset, på en ferietur, til julefrokost, osv. Musikquizzen som du og din familie og venner bare må opleve og ikke gå glip af!

Glæd dig til når DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus præsenterer lydklippene med sangene som skal gættes. Det bliver sjovt og festligt med sange fra Peters første 40 år som DJ i perioden 1980 - 2020. Og det bliver med mulighed for at synge med og danse undervejs, når de rigtige svar bliver afsløret!

Præmien til vinderen kan være alt lige fra håne retten i rigtig lang tid og til at slippe for at tømme skraldespand og stå for opvasken i en uge/måned/år! Eller find selv på en anden god præmie inden musikquizzen startes. Og husk der kan være flere vindere ved pointlighed.

Musikquizzen varer 45 minutter og i anledning af Diskotek Venus og DJ Peter Christensens 40 Års Jubilæum, så tilbydes musikquizzen til de 50 første til en jubilæumspris på 99 kroner. Herefter stiger prisen til 149 kroner.

Aalborg Chokoladen har været så venlige at sponsorere 3 stk. gaveæsker med lækkerier, som der også bliver trukket lod om, blandt de første 50 som køber musikquizzen.